Střevo na salám, sýr / uditelné / světlé mahagon 90mm/50cm Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, přípravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit. Použití:  Vhodné pro trvanlivé zauzované fermentované salámy,... Celý popis

Koupit za 23 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Střevo na salám, sýr / uditelné / světlé mahagon 90mm/50cm
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, přípravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití:  Vhodné pro trvanlivé zauzované fermentované salámy, ale i pro vařené polotrvanlivé salámy a zauzované tavené sýry, lehce vařitelné.
Pro výrobu:  zauzované fermentované salámy,  zauzované tavené sýry, vařené polotrvanlivé salámy, Gothaj, Šunkový salám, Pivní salám
Propustnost: ANO
Smrštitelnost: NE
Konzumace: nejedlé
Průměr obalu po naplnění : 9 cm
Šířka obalu před naplněním, měřeno na plocho: 139 mm
Délka: 50 cm
Barva: světlý mahagon
Materiál: celulosové obaly zesílené dlouhovláknovým faserovým rounem
Úprava: vázaný přířez s očkem pro zavěšení
Vlastnosti obalu:

extrémní fyzikální a tepelná zatíženost
tvarová stabilita
stálost kalibru

Postup zpracování:
Máčení obalů před plněním: Intenzivně máčet plně ponořené ve vodě na 15 minut. Teplota vody 20 - 40°C, optimální 28°C.
Uzení: Udit při 85% relativní vlhkosti vzduchu.
Vaření a chlazení: Vařit na požadovanou teplotu v jádře, poté zchladit, nejlépe sprchováním na teplotu v jádře menší než 25 °C.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Zobrazit více