Provita Cukr kokosový 400 g

100 %
(1 hodnocení)

Kokosový cukr doporučuje většina výživových poradců a specialistů zejména proto, že jeho GI (glykemický index) je pouze 35, nárůst krevního cukru je tak velmi pozvolný a šetří slinivku, taktéž játra. Kokosový cukr obsahuje ještě navíc prospěšnou látku inulin, ten vyživuje střevní mikroflóru, a působí pro střeva jako Prebiotikum, což je tzv. výživa pro probiotika, které jsou prospěšné v našich střevech. Kokosovým cukrem sladí velmi často v Indonésii a na Bali, z kama dovážíme přímo z kešu farmy fantastické... Celý popis

Koupit za 62 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Kokosový cukr doporučuje většina výživových poradců a specialistů zejména proto, že jeho GI (glykemický index) je pouze 35, nárůst krevního cukru je tak velmi pozvolný a šetří slinivku, taktéž játra. Kokosový cukr obsahuje ještě navíc prospěšnou látku inulin, ten vyživuje střevní mikroflóru, a působí pro střeva jako Prebiotikum, což je tzv. výživa pro probiotika, které jsou prospěšné v našich střevech. Kokosovým cukrem sladí velmi často v Indonésii a na Bali, z kama dovážíme přímo z kešu farmy fantastické produkty. Kokosový cukr a nektar je tak velmi častou složkou produktů z Indonésie ;) SLOŽENÍ 100% kokosový cukr  VÝŽIVOVÉ ÚDAJE   ve 100 g výrobku Energetická hodnota 1636,6 kJ/ 390,9 kcal Tuky 1,02 g - z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g Sacharidy  94,6 g - z toho: cukry 81,3 g Bílkoviny 0,8 g Sůl 0,125 g   POUŽITÍ Můžete přidat do kávy, smoothies, teplých i studených nápojů. Můžete přidat také do různých dezertů místo bílého cukru.  OSTATNÍ INFORMACE Skladujte v suchu v uzavřeném obalu. Země původu: Indonésie Testováno na: vlhkost, mikroby ecoli, aflatoxiny, baterie, plísně, kvasinky
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Provita