Obsahuje zbytky melasy, proto je tmavší a uchovává si více živin. Není chemicky čištěn ani bělen a dostává se k vám v té nejpřirozenější podobě. Poslouží vám skvěle všude tam, kde klasický cukr. Složení: 100 % třtinový cukr BIO Výživové údaje na 100 g: - Energie: 1674 kJ / 400 kcal - Tuky: 0 g - z toho nasycené nemastné kyseliny: 0 g - Sacharidy: 98 g - z toho cukry: 98 g - Vláknina: 0 g - Bílkoviny: 0 g - Sůl: 0 g Skladování: Skladujte při teplotě do 30 °C a relativní vlhkosti nejvýše... Celý popis
Koupit za 49 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
PROBIO Cukr třtinový přírodní 500g BIO
Doprava:
59 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Cukr třtinový přírodní BIO 500 g Probio
Doprava:
79 Kč
Skladem
47 Kč
Koupit za 47 Kč
PRO-BIO Bio třtinový cukr přírodní 500 g
Doprava:
80 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
Cukr třtinový přírodní BIO 500 g PROBIO
Doprava:
79 Kč
46 Kč
Koupit za 46 Kč
Cukr třtinový přírodní BIO 500 g PROBIO
Doprava:
79 Kč
84 Kč
Koupit za 84 Kč
Popis
Obsahuje zbytky melasy, proto je tmavší a uchovává si více živin. Není chemicky čištěn ani bělen a dostává se k vám v té nejpřirozenější podobě. Poslouží vám skvěle všude tam, kde klasický cukr.
Složení: 100 % třtinový cukr BIO
Výživové údaje na 100 g:
- Energie: 1674 kJ / 400 kcal
- Tuky: 0 g
- z toho nasycené nemastné kyseliny: 0 g
- Sacharidy: 98 g
- z toho cukry: 98 g
- Vláknina: 0 g
- Bílkoviny: 0 g
- Sůl: 0 g
Skladování: Skladujte při teplotě do 30 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
Výrobce/distributor: PRO-BIO, obch. spol. s.r.o. Lipová 40, 788 32 Staré Město
Země původu: EU/Mimo EU
Složení: 100 % třtinový cukr BIO
Výživové údaje na 100 g:
- Energie: 1674 kJ / 400 kcal
- Tuky: 0 g
- z toho nasycené nemastné kyseliny: 0 g
- Sacharidy: 98 g
- z toho cukry: 98 g
- Vláknina: 0 g
- Bílkoviny: 0 g
- Sůl: 0 g
Skladování: Skladujte při teplotě do 30 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
Výrobce/distributor: PRO-BIO, obch. spol. s.r.o. Lipová 40, 788 32 Staré Město
Země původu: EU/Mimo EU
Parametry
Výrobce | Pro-Bio |
Druh cukru | třtinové |
Bio | ano |