Propichovač masa Browin

0 %
(0 hodnocení)

Popis výrobku Nezbytný kuchyňský nástroj - tenderizér s 56 čepelemi z nerezové oceli je ideální pro šťavnaté steaky! Křehké a jemné maso - díky použití tenderizéru potěší vaše oblíbená masová jídla svou chutí, stanou se výraznějšími a křehčími. Připravte si maso tak, jak máte rádi – tenderizér je ideální pro přípravu kuřecích prsou, řízků a palomilla steaků. Zkracuje dobu vaření, smažení a grilování - propíchnutím masa před tepelnou úpravou zkrátíte dobu jeho přípravy             až o 50 %! Ergonomický... Celý popis

Koupit za 290 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Popis výrobku

Nezbytný kuchyňský nástroj - tenderizér s 56 čepelemi z nerezové oceli je ideální pro šťavnaté steaky!
Křehké a jemné maso - díky použití tenderizéru potěší vaše oblíbená masová jídla svou chutí, stanou se výraznějšími a křehčími.
Připravte si maso tak, jak máte rádi – tenderizér je ideální pro přípravu kuřecích prsou, řízků a palomilla steaků.
Zkracuje dobu vaření, smažení a grilování - propíchnutím masa před tepelnou úpravou zkrátíte dobu jeho přípravy             až o 50 %!
Ergonomický a bezpečný tvar - umožňuje propíchnout maso bez použití velké síly a chrání před nechtěným poraněním vysune čepele až po přitlačení zařízení k potravině nebo jej trvale zablokuje!

Milujete dokonale připravené šťavnaté steaky? Chcete, aby vaše vařená, pečená a grilovaná masa byla křehká a delikátní a jejich chuť zvýrazněna použitým kořením a marinádami? Vyberte si náš propichovač masa - nenahraditelné zařízení v kuchyni i při přípravě grilovaných pokrmů. Použití tenderizéru je extrémně jednoduché a bezpečné. 56 nerezových čepelí skrytých v plastovém pouzdře se díky speciální ochraně vysunou z přístroje pouze při přitlačení k masu. Díky tomu se nemusíte bát náhodného zranění! Uložením zařízení do zásuvky můžete zcela zablokovat vysunutí nožů!

Proč se vyplatí maso před tepelným zpracováním propíchnout?

Tento postup umožňuje zkrátit vaření, smažení a grilování až o 50 %! Také umožňuje lepší vstřebávání marinád a koření. Vláknité maso změkne a pokrmy budou křehčí a šťavnatější. Propíchnutí masa také zabrání tomu, aby se celý pokrm při pečení srazil!

Zatřetí – maso si při zpracování zachovává přirozené šťávy, je chutnější, snáze se jí a lépe tráví!

Technická data:

Počet nožů: 56
Délka čepelí je 2,5 cm
Materiál čepele: nerezová ocel
Zobrazit více