MINUTKA VEJCE Stává se vám mít problém s uvařením vajíčka na měkko, na hniličku nebo na tvrdo – přesně tak, jak potřebujete? Vaříte příliš dlouho, nebo naopak příliš krátce? Dá se to zvládnout! Stačí použít vajíčko-minutku citlivé na teplotu.Vložte minutku do hrnce spolu s vejci (doporučuje se, aby vajíčka a minutka měly na začátku stejnou teplotu) a pozorujte, jak se při vaření mění barva! Červená barva pomalu mizí do středu a tvoří „žloutek“, kdežto na okrajích se tvoří bílá barva jako bílek.... Celý popis
Koupit za 29 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Kuchyňská minutka vejce na vajíčka eggtimer
Doprava:
69 Kč
Skladem
29 Kč
Koupit za 29 Kč
Popis
MINUTKA VEJCE
Stává se vám mít problém s uvařením vajíčka na měkko, na hniličku nebo na tvrdo – přesně tak, jak potřebujete? Vaříte příliš dlouho, nebo naopak příliš krátce?
Dá se to zvládnout! Stačí použít vajíčko-minutku citlivé na teplotu.Vložte minutku do hrnce spolu s vejci (doporučuje se, aby vajíčka a minutka měly na začátku stejnou teplotu) a pozorujte, jak se při vaření mění barva!
Červená barva pomalu mizí do středu a tvoří „žloutek“, kdežto na okrajích se tvoří bílá barva jako bílek. Čím déle budeme vejce vařit, tím více se objeví bílé barvy na minutce, což znamená´, že tím více se vejce sráží.
SOFT - vejce na měkko,MEDIUM - vejce na hniličku,HARD - vejce na tvrdo.
Stává se vám mít problém s uvařením vajíčka na měkko, na hniličku nebo na tvrdo – přesně tak, jak potřebujete? Vaříte příliš dlouho, nebo naopak příliš krátce?
Dá se to zvládnout! Stačí použít vajíčko-minutku citlivé na teplotu.Vložte minutku do hrnce spolu s vejci (doporučuje se, aby vajíčka a minutka měly na začátku stejnou teplotu) a pozorujte, jak se při vaření mění barva!
Červená barva pomalu mizí do středu a tvoří „žloutek“, kdežto na okrajích se tvoří bílá barva jako bílek. Čím déle budeme vejce vařit, tím více se objeví bílé barvy na minutce, což znamená´, že tím více se vejce sráží.
SOFT - vejce na měkko,MEDIUM - vejce na hniličku,HARD - vejce na tvrdo.