Kukuřice je po pšenici a rýži nejpěstovanější obilninou na světě. Je to prastará plodina původem z Mexika. Její využití je všestranné. Z kukuřičné mouky vykouzlíte v kuchyni netradiční exotická jídla. Z kukuřičné mouky se peče chléb, v Mexiku placky zvané tortilla, v Rakousku se z ní připravují škubánky, v Itálii vaří proslulá polenta. I Rumunsko má své národní jídlo z kukuřičné mouky zvané mamaliga. Složení: Kukuřice Návod k přípravě: Kukuřičnou mouku hladkou můžeme použít na zahuštění omáček... Celý popis
Koupit za 29 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Mouka kukuřičná hladká 400 g COUNTRY LIFE
Doprava:
49 Kč
Skladem
29 Kč
Koupit za 29 Kč
Country Life Mouka kukuřičná hladká 400 g
Doprava:
zdarma
Skladem
28 Kč
Koupit za 28 Kč
Country Life Mouka kukuřičná hladká – 400 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
26 Kč
Koupit za 26 Kč
Country Life Mouka kukuřičná hladká Bio 400 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
28 Kč
Koupit za 28 Kč
COUNTRYLIFE Mouka kukuřičná hladká 400 g
Doprava:
75 Kč
53 Kč
Koupit za 53 Kč
Popis
Kukuřice je po pšenici a rýži nejpěstovanější obilninou na světě.
Je to prastará plodina původem z Mexika. Její využití je všestranné.
Z kukuřičné mouky vykouzlíte v kuchyni netradiční exotická jídla.
Z kukuřičné mouky se peče chléb, v Mexiku placky zvané tortilla, v Rakousku se z ní připravují škubánky, v Itálii vaří proslulá polenta. I Rumunsko má své národní jídlo z kukuřičné mouky zvané mamaliga.
Složení: Kukuřice
Návod k přípravě: Kukuřičnou mouku hladkou můžeme použít na zahuštění omáček a polévek, hodí se i jako pojivo při výrobě karbanátků a sekané. Přídavek 2-3 váhových procent do mouky způsobí při přípravě kynutého těsta lepší schopnost vázat vodu, což přinese prodloužení trvanlivosti a vyšší vláčnost těsta.
Kukuřičnou mouku můžeme použít i na přípravu kukuřičných tortil (placek) nebo kukuřičného pečiva.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1 401 kJ / 330 kcal
Tuky:
3,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,4 g
Sacharidy:
70,0 g
z toho cukry:
1,3 g
Vláknina:
6,3 g
Bílkoviny:
8,6 g
Sůl:
0,01 g
Skladování: Nevystavujte přímým slunečním paprskům. Skladujte při relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku.
Je to prastará plodina původem z Mexika. Její využití je všestranné.
Z kukuřičné mouky vykouzlíte v kuchyni netradiční exotická jídla.
Z kukuřičné mouky se peče chléb, v Mexiku placky zvané tortilla, v Rakousku se z ní připravují škubánky, v Itálii vaří proslulá polenta. I Rumunsko má své národní jídlo z kukuřičné mouky zvané mamaliga.
Složení: Kukuřice
Návod k přípravě: Kukuřičnou mouku hladkou můžeme použít na zahuštění omáček a polévek, hodí se i jako pojivo při výrobě karbanátků a sekané. Přídavek 2-3 váhových procent do mouky způsobí při přípravě kynutého těsta lepší schopnost vázat vodu, což přinese prodloužení trvanlivosti a vyšší vláčnost těsta.
Kukuřičnou mouku můžeme použít i na přípravu kukuřičných tortil (placek) nebo kukuřičného pečiva.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1 401 kJ / 330 kcal
Tuky:
3,0 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0,4 g
Sacharidy:
70,0 g
z toho cukry:
1,3 g
Vláknina:
6,3 g
Bílkoviny:
8,6 g
Sůl:
0,01 g
Skladování: Nevystavujte přímým slunečním paprskům. Skladujte při relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku.
Parametry
Výrobce | Country Life |
Množství | 400 g |
Druh | kukuřičné |
Bezlepkové | ano |
Hrubost mletí | hladké |
Bio | ano |