Madeirské, polosladké víno s vůní sušeného ovoce a karamelu, doplněné jemným nádechem dřeva. Vyrábí se ze směsi několika odrůd vinných rév. Zraje v dubových sudech, nejméně 3 roky. Jedná se o takzvané nesmrtelné víno – může být otevřené velmi dlouho, aniž by došlo ke změně jeho kvality. - Obsah alkoholu: 19 % - Zbytkový cukr: 90 g/l Gastronomie K čokoládovým dezertům, vysokoprocentní čokoládě, ořechům či zmrzlině. Ideálně podávejte jako aperitiv. Teplota servírování: 16 - 18 °C Stát: Portugalsko... Celý popis
Koupit za 380 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Madeirské, polosladké víno s vůní sušeného ovoce a karamelu, doplněné jemným nádechem dřeva. Vyrábí se ze směsi několika odrůd vinných rév. Zraje v dubových sudech, nejméně 3 roky. Jedná se o takzvané nesmrtelné víno – může být otevřené velmi dlouho, aniž by došlo ke změně jeho kvality.
- Obsah alkoholu: 19 %
- Zbytkový cukr: 90 g/l
Gastronomie
K čokoládovým dezertům, vysokoprocentní čokoládě, ořechům či zmrzlině. Ideálně podávejte jako aperitiv.
Teplota servírování: 16 - 18 °C
Stát: Portugalsko
Oblast: Madeira
Na sudu: 3 roky na dubovém sudu.
Obsah alkoholu: 19-20,5 %
Dle obsahu cukru: Polosladké
- Obsah alkoholu: 19 %
- Zbytkový cukr: 90 g/l
Gastronomie
K čokoládovým dezertům, vysokoprocentní čokoládě, ořechům či zmrzlině. Ideálně podávejte jako aperitiv.
Teplota servírování: 16 - 18 °C
Stát: Portugalsko
Oblast: Madeira
Na sudu: 3 roky na dubovém sudu.
Obsah alkoholu: 19-20,5 %
Dle obsahu cukru: Polosladké