Domácí udírna v hrnci, první inovativní zařízení tohoto typu v Polsku - nyní ve větší a nové designové verzi s objemem 35 l, umožňující uzení až 8 kg příkonu (včetně dlouhých klobás), při použití vys. (50 cm) hrnec. Novinka od Browin - z profesionální produktové řady dragON. Tento produkt je odpovědí na potřeby a očekávání kuřáckých nadšenců – pečlivým nasloucháním názorům a návrhům našich zákazníků neustále vylepšujeme naše produkty, aby byly... domácí dýmky ještě lepší! POZNÁMKA: Zařízení umožňuje... Celý popis

Koupit za 4 999 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Domácí udírna v hrnci, první inovativní zařízení tohoto typu v Polsku - nyní ve větší a nové designové verzi s objemem 35 l, umožňující uzení až 8 kg příkonu (včetně dlouhých klobás), při použití vys. (50 cm) hrnec. Novinka od Browin - z profesionální produktové řady dragON. Tento produkt je odpovědí na potřeby a očekávání kuřáckých nadšenců – pečlivým nasloucháním názorům a návrhům našich zákazníků neustále vylepšujeme naše produkty, aby byly... domácí dýmky ještě lepší!
POZNÁMKA: Zařízení umožňuje uzení venku a v kuchyni POUZE NA PLYNOVÉM SPORÁKU.
Výhody udírny:
Možnost pohodlného uzení a pečení masa, ryb a sýrů - bez opuštění domova.Možnost využití udírny v kuchyni či jiné místnosti i venku.Systém odvodu kouře mimo místnost - pomocí hadice (např. z okna).Velká kapacita udírny (35 L) - umožňuje udit až 8 kg potravin najednou.Vysoký hrnec (50 cm) - umožňující uzení ryb, klobás a dalších delších výrobků - šunky nebo panenky.Včetně kuřáckých háků. Teploměr namontovaný v krytu.
Produkt chráněný patentovým zákonem.
Kromě již zmíněných předností stojí za zmínku i další přednosti této udírny:
Těsné uzavření.Jednoduchý, kompaktní, funkční design z nerezové oceli.Závěs z profilovaného ocelového drátu namontovaný na krytu ve tvaru trojúhelníku umožňuje pohodlné zavěšení uzených mas a zabraňuje jejich pohybu.Možnost použít rošt umístěný na odkapávači nebo zavěšený na hácích.Snadná montáž a demontáž dílů udírny.Snadná obsluha zařízení.Praktické rukojeti namontované po stranách hrnce a ve víku.Dva samostatné tácy - jeden na dřevěné štěpky, druhý na tuk vytavený při uzení (odkapávací tácek), oddělené podložkou z ocelového drátu.
Před použitím si prosím pečlivě přečtěte návod a dodržujte uvedená doporučení. Uschovejte si tento návod – rady, které obsahuje, vám pomohou při používání zařízení.
Obsah balení
hrnec se 4 západkami a 2 držadlykryt s těsněním a rukojetí a montážními díly (šrouby, těsnící podložky a matice - po 2 ks)konektor pro hadici pro odvod kouře, se silikonovým těsněním a montážní maticíhadice (3m)teploměr (0-250⁰C) s maticí, podložkou a těsněnímvěšák na uzeniny, montážní díly (silikonové těsnění a matice - po 3 kusech)zásobník na dřevěné třískytrojúhelníková podložka z ocelového drátu – pod odkapávací miskuodkapávací miskaroštHáčky ve tvaru S (3 ks)Návod k použití Montážní prvky jsou umístěny uvnitř hrnce. Držák krytu, věšák, teploměr, hrdlo a hadici pro odvod kouře si musíte nainstalovat sami.
Technická charakteristika
Kapacita udírny: 35LMaximální celková hmotnost zavěšeného břemene: 8 kgVýška hrnce bez víka: 500 mmSpodní průměr: 292 mmRecepty na uzená masa, marinády a nálevy na ryby a maso najdete na našich stránkách.
Pro získání vhodné barvy uzených mas a obohacení jejich aroma použijte vhodné uzení chipsy (stačí 50-100 g).
Podle typu připravovaného pokrmu doporučujeme dřevěnou štěpku.
Zobrazit více