Hmotu se doporučuje před použitím zpracovávat ručně po dobu alespoň dvou minut, aby byla elastická a zpracovatelná. Pokud to nestačí, doporučuje se krátce ohřát v mikrovlnné troubě (700 WATT) po dobu maximálně 10 sekund. Je vhodná pro horké a vlhké klima, bez problémů zpracovatelná i při teplotách nad 30°C a vysoké vlhkosti. Hmotu lze také použít pro dorty, které vyžadují skladování v chladničce. Můžete ji obarvit práškem rozpustným v tucích nebo gelovým potravinářským barvivem. Má jemné vanilkové... Celý popis
Koupit za 90 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Saracino Pasta Top červená 250g
Doprava:
70 Kč
Skladem
90 Kč
Koupit za 90 Kč
Popis
Hmotu se doporučuje před použitím zpracovávat ručně po dobu alespoň dvou minut, aby byla elastická a zpracovatelná. Pokud to nestačí, doporučuje se krátce ohřát v mikrovlnné troubě (700 WATT) po dobu maximálně 10 sekund. Je vhodná pro horké a vlhké klima, bez problémů zpracovatelná i při teplotách nad 30°C a vysoké vlhkosti.
Hmotu lze také použít pro dorty, které vyžadují skladování v chladničce. Můžete ji obarvit práškem rozpustným v tucích nebo gelovým potravinářským barvivem. Má jemné vanilkové aroma, které zvýrazňuje její sladkou chuť a dokonale doplňuje chuť dortu.SLOŽENÍ: Cukr, glukózový sirup, kakaové máslo, stabilizátor: glycerol; slunečnicový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové, kukuřičný škrob, zahušťovadlo: karboxymethylcelulóza; aroma, konzervant: sorban draselný; kyselina: kyselina citrónová, Červeň Allura AC
Hmotu lze také použít pro dorty, které vyžadují skladování v chladničce. Můžete ji obarvit práškem rozpustným v tucích nebo gelovým potravinářským barvivem. Má jemné vanilkové aroma, které zvýrazňuje její sladkou chuť a dokonale doplňuje chuť dortu.SLOŽENÍ: Cukr, glukózový sirup, kakaové máslo, stabilizátor: glycerol; slunečnicový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové, kukuřičný škrob, zahušťovadlo: karboxymethylcelulóza; aroma, konzervant: sorban draselný; kyselina: kyselina citrónová, Červeň Allura AC
Parametry
Výrobce | Saracino |