Fish Liquid - rybí vývar ŠPIČKOVÁ, PŘIROZENÁ VNADÍCÍ SUROVINA PRO RYBY S výrazným pachem po rybím mase - Obsahuje: Tekutý, tepelně upravený rybí vývar - zahuštěný extrakt z rybího masa. Bílkoviny 15 %. Tuk 10 %. Obsah vody 60 %. - Charakteristika: Fish liquid, nebo-li také rybí vývar, je varem zahuštěný extrakt z rybího masa, vznikajícího jako vedlejší produkt, při tepelné fázi zpracování ryb za účelem výroby rybí moučky. Uvařená těla ryb se pod vysokým tlakem vylisují a tento extrakt... Celý popis
Koupit za 600 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Fish Liquid - rybí vývar
ŠPIČKOVÁ, PŘIROZENÁ VNADÍCÍ SUROVINA PRO RYBY
S výrazným pachem po rybím mase
- Obsahuje: Tekutý, tepelně upravený rybí vývar - zahuštěný extrakt z rybího masa. Bílkoviny 15 %. Tuk 10 %. Obsah vody 60 %.
- Charakteristika: Fish liquid, nebo-li také rybí vývar, je varem zahuštěný extrakt z rybího masa, vznikajícího jako vedlejší produkt, při tepelné fázi zpracování ryb za účelem výroby rybí moučky. Uvařená těla ryb se pod vysokým tlakem vylisují a tento extrakt se pozvolným vařením ještě mírně zahustí. Vznikne tak přirozená, pachově i chuťově velmi silná a výrazná rybí surovina.
Fish Liquid je vyroben speciální technologii ve Skotsku. Je tekuté konzistence, tmavě hnědé barvy, s velmi silným a výrazným pachem po rybině. Tato surovina rozhodně nadchne všechny vyznavače rybích přísad. Jde o úplně nový charakter výrobku, s vysokou stravitelností pro ryby, bohatou na jednoduché proteiny a s opravdu vysokým vnadícím efektem. Je to vynikající vnadící atraktor, na který ryby reagují velmi dobře a spolehlivě, díky koncentrovanému obsahu pachově i chuťově výrazných organických látek a mastných kyselin.
Fish Liquid je původně určený pro potřeby průmyslové výroby krmiv pro ryby, jako kvalitní zdroj snadno stravitelných bílkovin a posilovač chuti. Používají jej všechny velké evropské firmy ke své výrobě, např. Coppens.
- Tip na použití: Tato tekutá směs je velmi dobře ředitelná vodou. Je to skutečně vynikající přísada do boilies, pelet, chytacích těst, tekutých potrav, nebo také na macerování. Má vysoký vnadící efekt i při nižší koncentraci ve výrobku. Už při 5 % obsahu má významný vnadící účinek. Rozhodně by Fish Liquid neměl chybět při výrobě jakýchkoliv boilies a těst.
Fish Liquid lze použít i pro přímé macerování nástrah - vřele doporučujeme z vlastních zkušeností. Zalejte boilies nebo pelety neředěným rybím vývarem a nechejte alespoň 24 hodin působit - bez problémů i několik dní, nerozpouští povrch nástrahy. Před použitím pak tuto mokrou nástrahu ještě obalte v některém z našich Práškových dipů, pro ještě silnější vnadící efekt - a nebudou se vám taky lepit prsty. Pro čisté nabírání mokré nástrahy doporučujeme použít tyto speciální Dipovací kleštičky.
- Orientační dávkování: 5 – 10 % ( 50 – 100 g / kg ) do rybích i masových směsí. Čím je směs chudší na živočišné suroviny a neobsahuje jiné tekuté složky, tím víc můžete přidat Fish Liquidu a to až do 20 % - např. u sypkých směsí jako jsou krmítkovky a method mixy.
Přídavek alespoň 5 % by neměl chybět v žádném boilies, krmítkovce, method mixu, nebo jakémkoliv vnadícím či chytacím těstě.
- Skladování a spotřeba: Jedná se o přírodní produkt, který je konzervovaný. Přesto jej raději skladujte při teplotě do 15 °C cca do 6 měsíců ( např. přes zimní období v nevytápěné místnosti ). V teplejším prostředí nebo přes léto doporučuji při teplotě nad 18 °C spotřebujete nejlépe do 3 měsíců.
Biologická aktivita výrobku není pro ryby na závadu! Pokud vám Fish liquid začne v teplém prostředí kvasit, nic se neděje, je to přirozený proces a surovina se dá i tak pro sportovní rybolov využít. V takovém případě ale spotřebujte rybí vývar co nejdříve.
ŠPIČKOVÁ, PŘIROZENÁ VNADÍCÍ SUROVINA PRO RYBY
S výrazným pachem po rybím mase
- Obsahuje: Tekutý, tepelně upravený rybí vývar - zahuštěný extrakt z rybího masa. Bílkoviny 15 %. Tuk 10 %. Obsah vody 60 %.
- Charakteristika: Fish liquid, nebo-li také rybí vývar, je varem zahuštěný extrakt z rybího masa, vznikajícího jako vedlejší produkt, při tepelné fázi zpracování ryb za účelem výroby rybí moučky. Uvařená těla ryb se pod vysokým tlakem vylisují a tento extrakt se pozvolným vařením ještě mírně zahustí. Vznikne tak přirozená, pachově i chuťově velmi silná a výrazná rybí surovina.
Fish Liquid je vyroben speciální technologii ve Skotsku. Je tekuté konzistence, tmavě hnědé barvy, s velmi silným a výrazným pachem po rybině. Tato surovina rozhodně nadchne všechny vyznavače rybích přísad. Jde o úplně nový charakter výrobku, s vysokou stravitelností pro ryby, bohatou na jednoduché proteiny a s opravdu vysokým vnadícím efektem. Je to vynikající vnadící atraktor, na který ryby reagují velmi dobře a spolehlivě, díky koncentrovanému obsahu pachově i chuťově výrazných organických látek a mastných kyselin.
Fish Liquid je původně určený pro potřeby průmyslové výroby krmiv pro ryby, jako kvalitní zdroj snadno stravitelných bílkovin a posilovač chuti. Používají jej všechny velké evropské firmy ke své výrobě, např. Coppens.
- Tip na použití: Tato tekutá směs je velmi dobře ředitelná vodou. Je to skutečně vynikající přísada do boilies, pelet, chytacích těst, tekutých potrav, nebo také na macerování. Má vysoký vnadící efekt i při nižší koncentraci ve výrobku. Už při 5 % obsahu má významný vnadící účinek. Rozhodně by Fish Liquid neměl chybět při výrobě jakýchkoliv boilies a těst.
Fish Liquid lze použít i pro přímé macerování nástrah - vřele doporučujeme z vlastních zkušeností. Zalejte boilies nebo pelety neředěným rybím vývarem a nechejte alespoň 24 hodin působit - bez problémů i několik dní, nerozpouští povrch nástrahy. Před použitím pak tuto mokrou nástrahu ještě obalte v některém z našich Práškových dipů, pro ještě silnější vnadící efekt - a nebudou se vám taky lepit prsty. Pro čisté nabírání mokré nástrahy doporučujeme použít tyto speciální Dipovací kleštičky.
- Orientační dávkování: 5 – 10 % ( 50 – 100 g / kg ) do rybích i masových směsí. Čím je směs chudší na živočišné suroviny a neobsahuje jiné tekuté složky, tím víc můžete přidat Fish Liquidu a to až do 20 % - např. u sypkých směsí jako jsou krmítkovky a method mixy.
Přídavek alespoň 5 % by neměl chybět v žádném boilies, krmítkovce, method mixu, nebo jakémkoliv vnadícím či chytacím těstě.
- Skladování a spotřeba: Jedná se o přírodní produkt, který je konzervovaný. Přesto jej raději skladujte při teplotě do 15 °C cca do 6 měsíců ( např. přes zimní období v nevytápěné místnosti ). V teplejším prostředí nebo přes léto doporučuji při teplotě nad 18 °C spotřebujete nejlépe do 3 měsíců.
Biologická aktivita výrobku není pro ryby na závadu! Pokud vám Fish liquid začne v teplém prostředí kvasit, nic se neděje, je to přirozený proces a surovina se dá i tak pro sportovní rybolov využít. V takovém případě ale spotřebujte rybí vývar co nejdříve.
Parametry
Výrobce | Krmiva Hulín |