Lehce fermentovaný nápoj vzniklý z oslazeného zeleného čaje, meduňky, freeze dry Aloe Vera prášku a zázvoru. K fermentaci se používá symbiotická kolonie bakterií a kvasinek Medusomyces gisevi. Kombucha je příjemně perlivý osvěžující nápoj. Pokud kombucha neperlí, stačí ponechat při pokojové teplotě kolem 20 °C i více, brzy se probudí k životu a budete si ji moci vychutnat. Kombuchu vyrábí tradiční český výrobce. Kvalita je pravidelně kontrolována dozorovými orgány, nikdy nebyla zjištěna žádná... Celý popis
Koupit za 64 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Kombucha zázvorová s meduňkou 500 ml BIO STEVIKOM
Doprava:
49 Kč
Skladem
64 Kč
Koupit za 64 Kč
Kombucha zázvor s limetkovou příchutí 500 ml BIO STEVIKOM
Doprava:
79 Kč
65 Kč
Koupit za 65 Kč
STEVIKOM s.r.o. Bio kombucha zázvor meduňka 500ml
Doprava:
80 Kč
Skladem
60 Kč
Koupit za 60 Kč
KOMBUCHA Stevikom zázvor s limetkovou příchutí BIO 500 ml
Doprava:
65 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Stevikom Kombucha zázvorová s meduňkou BIO 500 ml
Doprava:
49 Kč
Skladem
58 Kč
Koupit za 58 Kč
Popis
Lehce fermentovaný nápoj vzniklý z oslazeného zeleného čaje, meduňky, freeze dry Aloe Vera prášku a zázvoru. K fermentaci se používá symbiotická kolonie bakterií a kvasinek Medusomyces gisevi.
Kombucha je příjemně perlivý osvěžující nápoj. Pokud kombucha neperlí, stačí ponechat při pokojové teplotě kolem 20 °C i více, brzy se probudí k životu a budete si ji moci vychutnat.
Kombuchu vyrábí tradiční český výrobce. Kvalita je pravidelně kontrolována dozorovými orgány, nikdy nebyla zjištěna žádná závada.
Tradičně se tento nápoj vyrábí fermentací černého čaje s cukrem prostřednictvím čajové houby - kombuchy. Můžete si však vychutnat i varianty ze zeleného čaje nebo bylinek. Kombucha v průběhu fermentačního procesu spotřebuje většinu cukru, takže se nemusíte bát, že by byl nápoj příliš sladký. Kombucha ze zeleného čaje má nejen osvěžující, ale také povzbuzující chuť.
Kombucha se říká houbě pocházející z východní Asie. Nejedná se o běžnou houbu, jak ji známe, ale o symbiotický útvar tvořený několika druhy kvasinek a bakterií. Má tvar plochého gumovitého světlešedého nebo hnědého lívance. V Japonsku byla Kombucha známá již 400 let po Kristu. Ve staré Číně se ctila čajová houba jako božský dar. V průběhu staletí putoval přírodní osvěžující nápoj z kombuchy přes Japonsko a Rusko až do Evropy.
Společnost STEVIKOM s.r.o.byla založena roku 1999 a věnuje se výrobě produktů zdravé výživy. Celkově vyrábí 8 různých příchutí Kombuchy. Od roku 2005 ji vyrábějí i v biokvalitě. V roce 2009 byli certifikováni NOP USDA Organic od Abcert AG, DE.
Tento produkt ocení spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení:
Voda, výluh ze zeleného čaje*, zázvoru* a meduňky*, třtinový cukr*, Aloe Vera*, kultury kombuchy (kvasinky a bakterie mléčného kvašení), přírodní aroma. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování:
Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 10 dnů. Láhev je pod tlakem v důsledku přirozeného procesu kvašení a obsahu oxidu uhličitého, láhev otevírejte pomalu.
Legislativní zařazení:
Nealkoholický nápoj ochucený.
Země původu:
EU / Mimo EU
Certifikace:
CZ-BIO-001
BIO:
Ano
Příprava / určení:
K přímé spotřebě.
Kombucha je příjemně perlivý osvěžující nápoj. Pokud kombucha neperlí, stačí ponechat při pokojové teplotě kolem 20 °C i více, brzy se probudí k životu a budete si ji moci vychutnat.
Kombuchu vyrábí tradiční český výrobce. Kvalita je pravidelně kontrolována dozorovými orgány, nikdy nebyla zjištěna žádná závada.
Tradičně se tento nápoj vyrábí fermentací černého čaje s cukrem prostřednictvím čajové houby - kombuchy. Můžete si však vychutnat i varianty ze zeleného čaje nebo bylinek. Kombucha v průběhu fermentačního procesu spotřebuje většinu cukru, takže se nemusíte bát, že by byl nápoj příliš sladký. Kombucha ze zeleného čaje má nejen osvěžující, ale také povzbuzující chuť.
Kombucha se říká houbě pocházející z východní Asie. Nejedná se o běžnou houbu, jak ji známe, ale o symbiotický útvar tvořený několika druhy kvasinek a bakterií. Má tvar plochého gumovitého světlešedého nebo hnědého lívance. V Japonsku byla Kombucha známá již 400 let po Kristu. Ve staré Číně se ctila čajová houba jako božský dar. V průběhu staletí putoval přírodní osvěžující nápoj z kombuchy přes Japonsko a Rusko až do Evropy.
Společnost STEVIKOM s.r.o.byla založena roku 1999 a věnuje se výrobě produktů zdravé výživy. Celkově vyrábí 8 různých příchutí Kombuchy. Od roku 2005 ji vyrábějí i v biokvalitě. V roce 2009 byli certifikováni NOP USDA Organic od Abcert AG, DE.
Tento produkt ocení spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, ten tak zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení:
Voda, výluh ze zeleného čaje*, zázvoru* a meduňky*, třtinový cukr*, Aloe Vera*, kultury kombuchy (kvasinky a bakterie mléčného kvašení), přírodní aroma. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování:
Po otevření skladujte v chladu a spotřebujte do 10 dnů. Láhev je pod tlakem v důsledku přirozeného procesu kvašení a obsahu oxidu uhličitého, láhev otevírejte pomalu.
Legislativní zařazení:
Nealkoholický nápoj ochucený.
Země původu:
EU / Mimo EU
Certifikace:
CZ-BIO-001
BIO:
Ano
Příprava / určení:
K přímé spotřebě.
Parametry
Značka | Stevikom |
Objem | 0.5 l |
Příchuť | kopřiva |
Bio | ano |