Giró Ribot - Cava Paul Cheneau Brut 40% Macabeo; 40% Xarel·lo; 10% Chardonnay; 10% Parellada Alc.: 12 % obj. Cukr: 12 g/l Kyseliny: 4 g/l Zrání na lahvi: 12-15 měsíců Slámově žluté se zelenými tóny. Jemné a konstantní bubliny tvoří jemnou korunu. Na nose stopy divokých květin společně s jemnými ovocnými tóny. Lehký dotek medu, mandlí a stopy sušených bylin s chutí toastů a sucharů. Na patře citronové ovoce, čerstvé pečivo a vyvážené s dobrou kyselinkou a toasty s ořechovými tóny. Jemný a elegantní... Celý popis
Koupit za 319 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Giró Ribot - Cava Paul Cheneau Brut
40% Macabeo; 40% Xarel·lo; 10% Chardonnay; 10% Parellada
Alc.: 12 % obj.
Cukr: 12 g/l
Kyseliny: 4 g/l
Zrání na lahvi: 12-15 měsíců
Slámově žluté se zelenými tóny. Jemné a konstantní bubliny tvoří jemnou korunu. Na nose stopy divokých květin společně s jemnými ovocnými tóny. Lehký dotek medu, mandlí a stopy sušených bylin s chutí toastů a sucharů. Na patře citronové ovoce, čerstvé pečivo a vyvážené s dobrou kyselinkou a toasty s ořechovými tóny. Jemný a elegantní ráz se dokonale kombinuje s jakýmkoliv druhem lehkých jídel a je ideální také jako welcome drink. Doporučená teplota podávání 5-7 °C.
CAVA je španělské šumivé víno vyráběné tradiční metodou druhotného kvašení Champenoise. Cavu lze vyrábět pouze v oblastech s ochrannou známkou původu DO Cava.
40% Macabeo; 40% Xarel·lo; 10% Chardonnay; 10% Parellada
Alc.: 12 % obj.
Cukr: 12 g/l
Kyseliny: 4 g/l
Zrání na lahvi: 12-15 měsíců
Slámově žluté se zelenými tóny. Jemné a konstantní bubliny tvoří jemnou korunu. Na nose stopy divokých květin společně s jemnými ovocnými tóny. Lehký dotek medu, mandlí a stopy sušených bylin s chutí toastů a sucharů. Na patře citronové ovoce, čerstvé pečivo a vyvážené s dobrou kyselinkou a toasty s ořechovými tóny. Jemný a elegantní ráz se dokonale kombinuje s jakýmkoliv druhem lehkých jídel a je ideální také jako welcome drink. Doporučená teplota podávání 5-7 °C.
CAVA je španělské šumivé víno vyráběné tradiční metodou druhotného kvašení Champenoise. Cavu lze vyrábět pouze v oblastech s ochrannou známkou původu DO Cava.
Parametry
Objem | 0.75 l |
Obsah cukru | suché |
Odrůda | merlot |