Indonéské rendang kari 140 g Toto Indonéské rendang kari vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Ten nyní slaví úspěch s asijskou kuchyní ve své restauraci PRU58 v pražských Holešovicích. K omáčkám jsme se Štěpánem natočili i sérii videí s recepty a tipy na vaření. Z jedné sklenice uvaříte 6-10 porcí kari – podle toho, jak to máte rádi pálivé. Na jedno vaření pro 2 porce používáme běžně 2 lžíce kari. Složení: Olej řepkový, cibule červená, kokos strouhaný, chilli... Celý popis
Koupit za 149 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Živina Indonéské rendang kari 140g
Doprava:
zdarma
Skladem
149 Kč
Koupit za 149 Kč
Živina Indonéské rendang kari 140 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
149 Kč
Koupit za 149 Kč
ŽIVINA Indonéské rendang kari 140 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
149 Kč
Koupit za 149 Kč
Popis
Indonéské rendang kari 140 g
Toto Indonéské rendang kari vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Ten nyní slaví úspěch s asijskou kuchyní ve své restauraci PRU58 v pražských Holešovicích.
K omáčkám jsme se Štěpánem natočili i sérii videí s recepty a tipy na vaření. Z jedné sklenice uvaříte 6-10 porcí kari – podle toho, jak to máte rádi pálivé. Na jedno vaření pro 2 porce používáme běžně 2 lžíce kari.
Složení: Olej řepkový, cibule červená, kokos strouhaný, chilli papričky (9 %), voda, zázvor, citrónová tráva, galangal kořen, česnek, limetový list, koření (< 2,4 %). Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, sóji, celeru a hořčice.
Skladování: Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 14 dnů.
Trvanlivost: Min. 1 rok
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota
1559 Kj / 377 Kcal
Tuky
36 g
Z toho nasycené mastné kyseliny
8,1 g
Sacharidy
12 g
Z toho cukry
3,7 g
Bílkoviny
1,7 g
Sůl
0,7 g
Toto Indonéské rendang kari vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Ten nyní slaví úspěch s asijskou kuchyní ve své restauraci PRU58 v pražských Holešovicích.
K omáčkám jsme se Štěpánem natočili i sérii videí s recepty a tipy na vaření. Z jedné sklenice uvaříte 6-10 porcí kari – podle toho, jak to máte rádi pálivé. Na jedno vaření pro 2 porce používáme běžně 2 lžíce kari.
Složení: Olej řepkový, cibule červená, kokos strouhaný, chilli papričky (9 %), voda, zázvor, citrónová tráva, galangal kořen, česnek, limetový list, koření (< 2,4 %). Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, sóji, celeru a hořčice.
Skladování: Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 14 dnů.
Trvanlivost: Min. 1 rok
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota
1559 Kj / 377 Kcal
Tuky
36 g
Z toho nasycené mastné kyseliny
8,1 g
Sacharidy
12 g
Z toho cukry
3,7 g
Bílkoviny
1,7 g
Sůl
0,7 g
Parametry
Výrobce | Živina |
Druh | kari |