TEPLOMĚR PRO GRIL A UZENÍROBUSTNÍ - je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli, která je extrémně pevná a odolná vůči vysokým teplotám . Pro přímé i nepřímé měření teploty se vám bude hodit teploměr do udírny / grilu. Vyrobeno z vysoce kvalitní, žáruvzdorné nerezové oceli.VELKÝ ROZSAH TEPLOTY - teploměr pracuje v rozsahu teplot od 0 °C do + 250 °C, což umožňuje dokonalou kontrolu jak při uzení, tak při grilování. Tolerance chyb je cca. +/- 1°C, což zaručuje plnou kontrolu nad teplotou uvnitř grilu/udírny.ANALOG... Celý popis
Koupit za 59 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Kaminer Teploměr do grilu a udírny 0-300°C
Doprava:
58 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
Popis
TEPLOMĚR PRO GRIL A UZENÍROBUSTNÍ - je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli, která je extrémně pevná a odolná vůči vysokým teplotám . Pro přímé i nepřímé měření teploty se vám bude hodit teploměr do udírny / grilu. Vyrobeno z vysoce kvalitní, žáruvzdorné nerezové oceli.VELKÝ ROZSAH TEPLOTY - teploměr pracuje v rozsahu teplot od 0 °C do + 250 °C, což umožňuje dokonalou kontrolu jak při uzení, tak při grilování. Tolerance chyb je cca. +/- 1°C, což zaručuje plnou kontrolu nad teplotou uvnitř grilu/udírny.ANALOG - vynikající analogový teploměr. Sada obsahuje krytku pro schování sondy, kterou lze použít i pro její podepření - má praktický "klip" jako v propisce.VELKÝ ŠTÍT - teploměr má velký číselník, díky kterému je čitelný údaj o teplotě. Zobrazuje symboly a značku červeně, maximální teplotu, které by jídlo mělo dosáhnout. Zobrazenou teplotu odečtete bez problémů, i když se ze spotřebiče hodně kouří.SPECIFIKACE - teplotní rozsah: od 0 °C do + 250 °C, tolerance chyb: do cca +/- 1 °C, rozměry (výška / šířka): 5 / 7,5 cm, hmotnost v balení: 40 g.SPECIFIKACEteplotní rozsah: od 0 °C do + 250 °Ctolerance chyb: do cca +/- 1 °Crozměry (výška / šířka): 5 / 7,5 cmhmotnost v balení: 40 gKaždý, kdo alespoň jednou griloval nebo udil, moc dobře ví, že velmi důležitým bodem při této činnosti je kontrola teploty. Příliš nízká teplota způsobí, že produkty budou syrové – příliš vysoká teplota může způsobit připálení jídla. Měření teploty „od oka“ je poměrně obtížné, takže kdo chce mít proces uzení nebo grilování plně pod kontrolou, měl by mít speciální grilovací/udírenský teploměr .TEPLOMĚR PRO GRIL A UZENÍ