Kompletní specifikace Řeznický provázek, uzenářský motouz, špagát č.8 - 100g Alternativní názvy: Řeznický provázek, uzenářský motouz, špagát Materiál: viskóza (celulozové vlákno), získává se nejčastěji z bavlny, dřeva nebo jiné suroviny s větším obsahem celulózy Barva: bílá Síla: č.8 (pevnost přibližně 24 daN) Průměr provázku (nitě): 1 - 1,5 mm Návin: 100g - cca 90 běžných metrů Dutinka: nitě jsou navinuty na válcových papírových cívkách Použití: Na rolády, ptáčky, špekáčky, salámy K zavěšení... Celý popis
Koupit za 59 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Kompletní specifikace
Řeznický provázek, uzenářský motouz, špagát č.8 - 100g
Alternativní názvy: Řeznický provázek, uzenářský motouz, špagát
Materiál: viskóza (celulozové vlákno), získává se nejčastěji z bavlny, dřeva nebo jiné suroviny s větším obsahem celulózy
Barva: bílá
Síla: č.8 (pevnost přibližně 24 daN)
Průměr provázku (nitě): 1 - 1,5 mm
Návin: 100g - cca 90 běžných metrů
Dutinka: nitě jsou navinuty na válcových papírových cívkách
Použití:
Na rolády, ptáčky, špekáčky, salámy
K zavěšení uzenin
K vázání nepravidelně tvarovaných mas, čímž jim dodávají jednotný tvar před uzením, vařením v páře nebo pečením
Motouzy jsou určeny pro styk s potravinami
Teploty použití:
Vaření: 2,5 hod. - 90°C
Uzení: 3 hod. - 150°C
Vlastnosti:
Jsou odolné proti vlhkosti a roztržení, i když jsou mnohem tenčí strukturou než bavlněné nitě
Mají vysokou pevnost v lomu
Zajišťují bezpěčný kontakt s potravinami
Řeznický provázek, uzenářský motouz, špagát č.8 - 100g
Alternativní názvy: Řeznický provázek, uzenářský motouz, špagát
Materiál: viskóza (celulozové vlákno), získává se nejčastěji z bavlny, dřeva nebo jiné suroviny s větším obsahem celulózy
Barva: bílá
Síla: č.8 (pevnost přibližně 24 daN)
Průměr provázku (nitě): 1 - 1,5 mm
Návin: 100g - cca 90 běžných metrů
Dutinka: nitě jsou navinuty na válcových papírových cívkách
Použití:
Na rolády, ptáčky, špekáčky, salámy
K zavěšení uzenin
K vázání nepravidelně tvarovaných mas, čímž jim dodávají jednotný tvar před uzením, vařením v páře nebo pečením
Motouzy jsou určeny pro styk s potravinami
Teploty použití:
Vaření: 2,5 hod. - 90°C
Uzení: 3 hod. - 150°C
Vlastnosti:
Jsou odolné proti vlhkosti a roztržení, i když jsou mnohem tenčí strukturou než bavlněné nitě
Mají vysokou pevnost v lomu
Zajišťují bezpěčný kontakt s potravinami