Stlačovací pružina na zelí a rychlokvašenou zeleninu PICKLES. Návod který doporučujeme: Škrabkou Piraňa nakrouháme polovinu hlávky zelí, přidáme rovnou kávovou lžičku soli (více soli - kyselejší zelí) a drceným kmínem lehce prosypeme. Vše promícháme. Postupně plníme do sklenice 0,7 l a každou vrstvu vždy pevně stlačíme až po krček sklenice. Vložíme stlačovací pružinu a otočným víčkem uzavřeme. Tlak pružiny začne vytlačovat vzduchové bublinky a vytlačovat zelnou šťávu. Necháme působit min. 4 dny... Celý popis
Koupit za 60 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Reproplast Stlačovací pružina na zelí pickles
Doprava:
49 Kč
60 Kč
Koupit za 60 Kč
Popis
Stlačovací pružina na zelí a rychlokvašenou zeleninu PICKLES.
Návod který doporučujeme:
Škrabkou Piraňa nakrouháme polovinu hlávky zelí, přidáme rovnou kávovou lžičku soli (více soli - kyselejší zelí) a drceným kmínem lehce prosypeme. Vše promícháme. Postupně plníme do sklenice 0,7 l a každou vrstvu vždy pevně stlačíme až po krček sklenice. Vložíme stlačovací pružinu a otočným víčkem uzavřeme. Tlak pružiny začne vytlačovat vzduchové bublinky a vytlačovat zelnou šťávu. Necháme působit min. 4 dny při kuchyňské teplotě. Bude-li zakvašená zelenina dle Vašich představ, sklenici vložte do lednice pro ukončení kvasného procesu.
Návod který doporučujeme:
Škrabkou Piraňa nakrouháme polovinu hlávky zelí, přidáme rovnou kávovou lžičku soli (více soli - kyselejší zelí) a drceným kmínem lehce prosypeme. Vše promícháme. Postupně plníme do sklenice 0,7 l a každou vrstvu vždy pevně stlačíme až po krček sklenice. Vložíme stlačovací pružinu a otočným víčkem uzavřeme. Tlak pružiny začne vytlačovat vzduchové bublinky a vytlačovat zelnou šťávu. Necháme působit min. 4 dny při kuchyňské teplotě. Bude-li zakvašená zelenina dle Vašich představ, sklenici vložte do lednice pro ukončení kvasného procesu.