Skopová střeva zasolená kalibr 20/22 svazek 20 m Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě. Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit. Použití:... Celý popis
Koupit za 149 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Skopová střeva zasolená kalibr 20/22 svazek 20 m
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: párky vídeňské, debrecínky aj.
Druh střev: přírodní skopová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 20/22
Průměr střev po naplnění: 2 až 2,2 cm
Délka celého svazku: 20 m
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 2 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 6 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 3,3 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva můžeme začít plnit (narážet) pomocí plničky klobás, mlýnku na maso s plničem, narážečky apod.
Uchování: Střeva, která nám zůstanou nevyužitá, přesolíme, necháme okapat a uchováme v chladu do 10°C.
Dodání: V případě nákupu střívek, doporučujeme zákazníkům si zboží převzít v co nejkratším čase.
Balení: pevný sáček se svárem
Aroma: Jedná se sice o čištěná a zasolená střívka, kdy sůl působí konzervačně, ale vzhledem k tomu, že se jedná o živočišný produktu, upozorňujeme na specifické aroma střívek.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Přírodní čištěná a zasolená střívka určená k uzenářské výrobě.
Upozornění pro uzenáře a jiné zpracovatele: Důrazně nedoporučujeme maso, případně dílo, připravovat před fyzickým dodáním objednaných surovin, které plánujete pro Vaši výrobu použít. Z důvodu měnící se průměrné doby dodání v průběhu roku a také vzhledem k nepředvídatelným situacím, které mohou nastat, by se mohl Váš předpřipravený výrobek, ještě před dodáním, zkazit či znehodnotit.
Použití: párky vídeňské, debrecínky aj.
Druh střev: přírodní skopová střeva zasolená
Zpracování střev: šlemovaná a zasolená (čištěná a konzervovaná)
Kalibr střev (velikost): 20/22
Průměr střev po naplnění: 2 až 2,2 cm
Délka celého svazku: 20 m
Délka jednoho kusu ve svazku min.: 2 m
Spotřeba střeva na výrobu: Orientačně 6 m střívek na 1 Kg díla.
Spotřeba díla na celý svazek: Orientačně 3,3 Kg díla.
Postup přípravy střev:
Máčení: Nejprve střeva opláchneme od soli a namočíme na 24 hod. do studené vody.
Příprava před plněním: před samotným narážením svazek ještě namočíme alespoň na 1 hodinu do vlažné vody, aby se střevo roztáhlo a dalo snadno navléknout na plnící trubici.
Plnění: Střeva můžeme začít plnit (narážet) pomocí plničky klobás, mlýnku na maso s plničem, narážečky apod.
Uchování: Střeva, která nám zůstanou nevyužitá, přesolíme, necháme okapat a uchováme v chladu do 10°C.
Dodání: V případě nákupu střívek, doporučujeme zákazníkům si zboží převzít v co nejkratším čase.
Balení: pevný sáček se svárem
Aroma: Jedná se sice o čištěná a zasolená střívka, kdy sůl působí konzervačně, ale vzhledem k tomu, že se jedná o živočišný produktu, upozorňujeme na specifické aroma střívek.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde