Ostatní ingredience jsou například: pepř: dodává zvěřině lehkou pikantnost a zvýrazňuje její přirozeně výraznou chuť. mořská sůl: pomáhá uchovat maso a zároveň jemně podtrhuje jeho chuť bez zbytečných přísad. Zajímavosti: zvěřina patří k tradičním masům střední Evropy – sušila se už ve středověku jako zásoba na zimu. S pepřem získává moderní twist, ale stále voní po lese. Více podobných produktů nalezneš v kategorii: Sušené maso / Mlsání ------------------ Naše recepty a články objevíš zde: Recepty / Články... Celý popis

Koupit za 55 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Ostatní ingredience jsou například:

pepř: dodává zvěřině lehkou pikantnost a zvýrazňuje její přirozeně výraznou chuť.
mořská sůl: pomáhá uchovat maso a zároveň jemně podtrhuje jeho chuť bez zbytečných přísad.

Zajímavosti: zvěřina patří k tradičním masům střední Evropy – sušila se už ve středověku jako zásoba na zimu. S pepřem získává moderní twist, ale stále voní po lese.
Více podobných produktů nalezneš v kategorii: Sušené maso / Mlsání
------------------
Naše recepty a články objevíš zde: Recepty / Články
------------------
Pro BIO produkt platí naše BIO certifikace: CZ-BIO-002
------------------
Výživové hodnoty se mohou u přírodních produktů lišit.
Výživové hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1245 kJ / 297 kCalTuky: 13,50 g- z toho nasycené mastné kyseliny: 4,20 gSacharidy: 0,00 g- z toho cukry: 0,00 gBílkoviny: 45,00 gSůl: 4,20 g
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Jihočeské Jerky