BEZLEPKOVÁ "ITALSKÁ HOUSKA" K DOPEČENÍ Toto jemné, vláčné pečivo na první pohled zaujme svým tvarem a velkými vzduchovými bublinami. Už samotný název "ciabatta" v italštině znamená pantofl či bačkora, za což vděčí právě svému podlouhému, širokému, nepravidelnému tvaru. První ciabbatty vznikly v Benátkách v dílně dvou pekařů, jako odezva a reakce na stále rostoucí oblibu francouzských baget. Charakteristických velkých bublin pak pekaři dosáhli pomocí minimálního míchání a velkého množství vody v... Celý popis
Koupit za 89 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Schär Ciabatta světlá k dopečení 200 g
Doprava:
1 Kč
Skladem
89 Kč
Koupit za 89 Kč
Popis
BEZLEPKOVÁ "ITALSKÁ HOUSKA" K DOPEČENÍ
Toto jemné, vláčné pečivo na první pohled zaujme svým tvarem a velkými vzduchovými bublinami.
Už samotný název "ciabatta" v italštině znamená pantofl či bačkora, za což vděčí právě svému podlouhému, širokému, nepravidelnému tvaru. První ciabbatty vznikly v Benátkách v dílně dvou pekařů, jako odezva a reakce na stále rostoucí oblibu francouzských baget.
Charakteristických velkých bublin pak pekaři dosáhli pomocí minimálního míchání a velkého množství vody v těstě.
Skvěle chutná potřená máslem nebo namáčená v olivovém oleji a balsamiku.
Před pečením housku lehce navlhčete vodou a pak pečte přibližně 8-10 minut v předehřáté troubě na 200 °C.
Pokud máte raději celozrnné pečivo, jistě Vás okouzlí vícezrnná Ciabatta rustica od Schär.
SLOŽENÍ:
voda, kukuřičný škrob, kváskové těsto 12 % (rýžová mouka, pitná voda), kukuřičná mouka, rýžová mouka, rostlinná vláknina (psyllium), zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza; sójová bílkovina, slunečnicový olej, pekařské droždí, extra panenský olivový olej 0,9 %, jedlá sůl, okyselovač chuti: kyselina vinná a kyselina citrónová
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20mg/ kg)
BEZ LAKTÓZY, MLÉKA, VAJEC a PŠENICE
Může obsahovat stopy lupiny, hořčice a sezamu, protože se zpracovává ve výrobně, kde se rovněž zpracovávají jmenované výrobky.
SKLADOVÁNÍ:
Uchovejte v suchu a chraňte před teplem. Baleno v ochranné atmosféře.
Výrobce:
Dr. Schär AG/ SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/ Postal (BZ) Italy
Toto jemné, vláčné pečivo na první pohled zaujme svým tvarem a velkými vzduchovými bublinami.
Už samotný název "ciabatta" v italštině znamená pantofl či bačkora, za což vděčí právě svému podlouhému, širokému, nepravidelnému tvaru. První ciabbatty vznikly v Benátkách v dílně dvou pekařů, jako odezva a reakce na stále rostoucí oblibu francouzských baget.
Charakteristických velkých bublin pak pekaři dosáhli pomocí minimálního míchání a velkého množství vody v těstě.
Skvěle chutná potřená máslem nebo namáčená v olivovém oleji a balsamiku.
Před pečením housku lehce navlhčete vodou a pak pečte přibližně 8-10 minut v předehřáté troubě na 200 °C.
Pokud máte raději celozrnné pečivo, jistě Vás okouzlí vícezrnná Ciabatta rustica od Schär.
SLOŽENÍ:
voda, kukuřičný škrob, kváskové těsto 12 % (rýžová mouka, pitná voda), kukuřičná mouka, rýžová mouka, rostlinná vláknina (psyllium), zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza; sójová bílkovina, slunečnicový olej, pekařské droždí, extra panenský olivový olej 0,9 %, jedlá sůl, okyselovač chuti: kyselina vinná a kyselina citrónová
BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20mg/ kg)
BEZ LAKTÓZY, MLÉKA, VAJEC a PŠENICE
Může obsahovat stopy lupiny, hořčice a sezamu, protože se zpracovává ve výrobně, kde se rovněž zpracovávají jmenované výrobky.
SKLADOVÁNÍ:
Uchovejte v suchu a chraňte před teplem. Baleno v ochranné atmosféře.
Výrobce:
Dr. Schär AG/ SPA - Winkelau 9 - 39014 Burgstall/ Postal (BZ) Italy
Parametry
Výrobce | Dr. Schär |