Papírky k sáčkům pro suché zrání. Balení obsahuje 5 papírků. V případě, že nemáte komorovou vakuovou baličku, je třeba k uvolnění vzduchu použít tyto speciální papírky. U komorových vakuových baliček nejsou papírky potřeba.Metoda suchého zrání je proces, který maso zjemňuje a dodává mu lahodnou a vytříbenou chuť. Takto zpracovaná surovina pak lépe váže vodu, rychleji se vaří a zachovává si šťavnatost. Naproti tomu steaky, které prošly mokrým zráním, mohou získat nakyslou nebo železitou chuť. U suchého... Celý popis
Koupit za 40 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Papírky ke zracím sáčkům - 5 ks
Doprava:
69 Kč
Skladem
40 Kč
Koupit za 40 Kč
Popis
Papírky k sáčkům pro suché zrání. Balení obsahuje 5 papírků. V případě, že nemáte komorovou vakuovou baličku, je třeba k uvolnění vzduchu použít tyto speciální papírky. U komorových vakuových baliček nejsou papírky potřeba.Metoda suchého zrání je proces, který maso zjemňuje a dodává mu lahodnou a vytříbenou chuť. Takto zpracovaná surovina pak lépe váže vodu, rychleji se vaří a zachovává si šťavnatost. Naproti tomu steaky, které prošly mokrým zráním, mohou získat nakyslou nebo železitou chuť. U suchého zraní se to díky působení kyslíku stát nemůže. Ve slepých testech chuti vždy vítězí kvalitní maso, které prošlo suchým zráním.