Našli jste co jste hledali. Toyboom má zboží s názvem: Potahovací hmota 250 g - pistáciová - Kelmy. Vybrali jsme pro vás nejlepší z kategorie: potahovací hmota. Velmi kvalitní potahovací hmota pistáciové barvy. Cukrářská potahovací hmota pistáciové barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled. Před použitím je hmotu nutné důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, pak je perfektně vláčná a hladká.... Celý popis
Koupit za 58 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Kelmy Potahovací hmota pistáciová 250 g
Doprava:
128 Kč
Skladem
58 Kč
Koupit za 58 Kč
Potahovací hmota 250 g - pistáciová - Kelmy
Doprava:
59 Kč
Skladem
57 Kč
Koupit za 57 Kč
Potahovací hmota 250 g - pistáciová - Kelmy
Doprava:
59 Kč
Skladem
55 Kč
Koupit za 55 Kč
Potahovací hmota 250 g - pistáciová - Kelmy
Doprava:
89 Kč
54 Kč
Koupit za 54 Kč
Popis
Našli jste co jste hledali. Toyboom má zboží s názvem: Potahovací hmota 250 g - pistáciová - Kelmy. Vybrali jsme pro vás nejlepší z kategorie: potahovací hmota. Velmi kvalitní potahovací hmota pistáciové barvy.
Cukrářská potahovací hmota pistáciové barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled.
Před použitím je hmotu nutné důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, pak je perfektně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je vhodný speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.
Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:
1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".
2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:
- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).
- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.
- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými
3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!
Cukrářská potahovací hmota pistáciové barvy. Má vynikající konzistenci, perfektně se s ní pracuje, dorty a jiné moučníky, na které se použije, mají dokonalý vzhled.
Před použitím je hmotu nutné důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, pak je perfektně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je vhodný speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob.
Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:
1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".
2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:
- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).
- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.
- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými
3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!
Parametry
Výrobce | Kelmy |