Speciální hořčici **Yellowchilli** jsme vyrobili především pro použití v profesionální gastronomii. Dnes ji dáváme k dispozici široké veřejnosti pro domácí umění. Nově jsme vyostřili naší skvělou trendy hořčici yellowhoney. **Síla chilli, jemnost včelího medu, vyvážená s krásnou žlutou barvou a krémovou konzistencí, to je yellowchilli**. Jedná se o žádanou hořčici, bez které se neobejde pořádný burger, bageta, hot dog, panini, sendvič, špekáček, párek, snídaně…oživí i tradiční gastronomii včetně... Celý popis
Koupit za 209 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
RAW hořčice yellowchilli, 1 kg
Doprava:
zdarma
209 Kč
Koupit za 209 Kč
Popis
Speciální hořčici **Yellowchilli** jsme vyrobili především pro použití v profesionální gastronomii.
Dnes ji dáváme k dispozici široké veřejnosti pro domácí umění.
Nově jsme vyostřili naší skvělou trendy hořčici yellowhoney. **Síla chilli, jemnost včelího medu, vyvážená s krásnou žlutou barvou a krémovou konzistencí, to je yellowchilli**.
Jedná se o žádanou hořčici, bez které se neobejde pořádný burger, bageta, hot dog, panini, sendvič, špekáček, párek, snídaně…oživí i tradiční gastronomii včetně tataráku, dresinků i vinaigrette…vynikající jen tak na pečivu i na takové to mlsání po lžičkách...je skvělá a návyková!
Je vyráběna šetrně jako RAW, což znamená, že při výrobě nebyla vystavena vyšší teplotě než 42°C, a to pro přirozenou strukturu, plnou chuť a maximální zachování všech prospěšných látek.
Dnes ji dáváme k dispozici široké veřejnosti pro domácí umění.
Nově jsme vyostřili naší skvělou trendy hořčici yellowhoney. **Síla chilli, jemnost včelího medu, vyvážená s krásnou žlutou barvou a krémovou konzistencí, to je yellowchilli**.
Jedná se o žádanou hořčici, bez které se neobejde pořádný burger, bageta, hot dog, panini, sendvič, špekáček, párek, snídaně…oživí i tradiční gastronomii včetně tataráku, dresinků i vinaigrette…vynikající jen tak na pečivu i na takové to mlsání po lžičkách...je skvělá a návyková!
Je vyráběna šetrně jako RAW, což znamená, že při výrobě nebyla vystavena vyšší teplotě než 42°C, a to pro přirozenou strukturu, plnou chuť a maximální zachování všech prospěšných látek.