Pšeničná mouka, cukr, máslo (5% z celkové váhy výrobku), rostlinný margarín (rostlinné tuky a oleje – palmové, kokosové, řepkové, slunečnicové – voda, sůl, emulgátor: lecitin, aroma, kyselina citrónová, barvivo: karoten, 5% z celkové váhy výrobku), droždí, vejce, sůl, vanilínový cukr (cukr, ethylvanilín), rozinky, citropasta (cukr, jablečná dřeň, glukózový sirup, voda, kukuřičný škrob, kyselina citrónová, citrónové aroma), citrónová a pomerančová kůra, sušené mléko, voda; posyp: mandle. Na 100g... Celý popis
Koupit za 200 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Pekárna Kabát Vánočka s máslem 900g
Doprava:
zdarma
Skladem
200 Kč
Koupit za 200 Kč
Popis
Pšeničná mouka, cukr, máslo (5% z celkové váhy výrobku), rostlinný margarín (rostlinné tuky a oleje – palmové, kokosové, řepkové, slunečnicové – voda, sůl, emulgátor: lecitin, aroma, kyselina citrónová, barvivo: karoten, 5% z celkové váhy výrobku), droždí, vejce, sůl, vanilínový cukr (cukr, ethylvanilín), rozinky, citropasta (cukr, jablečná dřeň, glukózový sirup, voda, kukuřičný škrob, kyselina citrónová, citrónové aroma), citrónová a pomerančová kůra, sušené mléko, voda; posyp: mandle.
Na 100g
Energetická hodnota
1480kj/355kcal
Tuky
8,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny
3,4 g
Sacharidy
61,1 g
z toho cukry
21,4 g
Vláknina
0,0 g
Bílkoviny
7,6 g
Sůl
0,662 g
O produktu
Jemné pečivo Vánočka máslová je tradiční český výrobek, je ručně vyráběna z máslového těsta, s rozinkami, bohatě sypaná plátky mandlí.
O značce
Ruční výroba pečiva. Prvotřídní suroviny převážně českého původu bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Pečivo vyráběné podle tradičních receptur. Poctivé pekařské řemeslo jako za času našich dědů a pradědů.
To vše stručně charakterizuje Pekárnu Kabát – zavedenou rodinnou pekařskou firmu založenou v roce 1992. V současné době vede společnost již druhá generace rodiny Kabátů. Více než dvacet let dodáváme mezi své zákazníky nezaměnitelné produkty ruční výroby.
Klade velký důraz na kvalitu nabízených produktů, kterou kontroluje formou zpětné vazby od zákazníků. Čím se odlišuje značka od konkurence, je ruční výroba všech produktů. V Pekárně Kabát pekaři ručně vyrábějí každý jednotlivý kousek pečiva. Chtějí totiž pro vás udržet poctivé pekařské řemeslo.
Pro jejich výrobky je typické používání převážně českých surovin bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Jsou rovněž certifikovaní BIO výrobci. Většina produktů je založena na dodržování starých tradičních receptur a výrobních postupů. Zakládají si na tom, že pečivo vyrábějí tak, jak ho vyráběli naši dědové a pradědové. V neposlední řadě dbají na přístup k zákazníkům a jejich spokojenost s výrobky je pro ně prioritní.
Tradičními recepturami, ruční výrobou a používáním kvalitních surovin se značka výrazně odlišuje od ostatní konkurence. Proto v pekárně Kabát zákazníci hledají produkty, které v běžné řetězcové nabídce nenajdou.
Země původu
Česká republika
Adresa výrobce
Pekárna Kabát, s.r.o., Pekárenská 1151/10, 141 00 Praha 4
Na 100g
Energetická hodnota
1480kj/355kcal
Tuky
8,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny
3,4 g
Sacharidy
61,1 g
z toho cukry
21,4 g
Vláknina
0,0 g
Bílkoviny
7,6 g
Sůl
0,662 g
O produktu
Jemné pečivo Vánočka máslová je tradiční český výrobek, je ručně vyráběna z máslového těsta, s rozinkami, bohatě sypaná plátky mandlí.
O značce
Ruční výroba pečiva. Prvotřídní suroviny převážně českého původu bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Pečivo vyráběné podle tradičních receptur. Poctivé pekařské řemeslo jako za času našich dědů a pradědů.
To vše stručně charakterizuje Pekárnu Kabát – zavedenou rodinnou pekařskou firmu založenou v roce 1992. V současné době vede společnost již druhá generace rodiny Kabátů. Více než dvacet let dodáváme mezi své zákazníky nezaměnitelné produkty ruční výroby.
Klade velký důraz na kvalitu nabízených produktů, kterou kontroluje formou zpětné vazby od zákazníků. Čím se odlišuje značka od konkurence, je ruční výroba všech produktů. V Pekárně Kabát pekaři ručně vyrábějí každý jednotlivý kousek pečiva. Chtějí totiž pro vás udržet poctivé pekařské řemeslo.
Pro jejich výrobky je typické používání převážně českých surovin bez chemických přísad a potravinářských náhražek. Jsou rovněž certifikovaní BIO výrobci. Většina produktů je založena na dodržování starých tradičních receptur a výrobních postupů. Zakládají si na tom, že pečivo vyrábějí tak, jak ho vyráběli naši dědové a pradědové. V neposlední řadě dbají na přístup k zákazníkům a jejich spokojenost s výrobky je pro ně prioritní.
Tradičními recepturami, ruční výrobou a používáním kvalitních surovin se značka výrazně odlišuje od ostatní konkurence. Proto v pekárně Kabát zákazníci hledají produkty, které v běžné řetězcové nabídce nenajdou.
Země původu
Česká republika
Adresa výrobce
Pekárna Kabát, s.r.o., Pekárenská 1151/10, 141 00 Praha 4
Parametry
Výrobce | Pekárna Kabát |
Hmotnost | 900 g |