Mořská sůl hrubá 2-4 mm Turecko Přírodní mořská sůl obsahuje širokou škálu prvků a minerálů přirozeně se vyskytujících v mořské vodě, jako je draslík, vápník a železo. Tyto minerály a prvky by měly být pravidelnou součástí pestré a vyvážené stravy. Přední odborníci na výživu doporučují v domácnosti nahradit běžnou sůl právě kvalitní přírodní mořskou solí, a to kvůli obsaženým minerálům a také proto, že běžná sůl se vyskytuje v ostatních potravinách, jako např. v pečivu, sýrech, uzeninách apod. a... Celý popis
Koupit za 137 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Mořská sůl hrubá 2-4 mm Turecko
Přírodní mořská sůl obsahuje širokou škálu prvků a minerálů přirozeně se vyskytujících v mořské vodě, jako je draslík, vápník a železo. Tyto minerály a prvky by měly být pravidelnou součástí pestré a vyvážené stravy.
Přední odborníci na výživu doporučují v domácnosti nahradit běžnou sůl právě kvalitní přírodní mořskou solí, a to kvůli obsaženým minerálům a také proto, že běžná sůl se vyskytuje v ostatních potravinách, jako např. v pečivu, sýrech, uzeninách apod. a oba druhy soli je vhodné kombinovat.
Sběr soli a výroba: Solné jezero se nachází uprostřed tektonických zón a je známé svou bohatou minerální strukturou. Je to jedno z mála jezer na světě, které je z hlediska míry slanosti na předním místě. Získává se krystalizací z jezerní vody a následným posupným přirozeným odpařováním.
Oblast: solná jezera ve střední Anatolské oblasti Turecka, okres Ankara
Složení: mořská sůl
Rafinace: NE
Velikost krystalů: 2 - 4 mm
Vlhkost: max. 0,2 %.
Vlastnosti:
Přírodní produkt
Bez chemické úpravy
Vyniká jedinečnou kvalitou
Sběr z mořských solných jezer
Použití:
Konzervace potravin
Příprava a ochucování pokrmů
Možno použít jako sůl do koupele, bazénů, vířivek a wellness
Nutriční hodnoty na 100g:
energetická hodnota: 0 kJ
tuky: 0g
bílkoviny: 0g
sacharidy: 0g
sůl: 99,4g
Pro zhlédnutí kompletního sortimentu: klikni zde
Přírodní mořská sůl obsahuje širokou škálu prvků a minerálů přirozeně se vyskytujících v mořské vodě, jako je draslík, vápník a železo. Tyto minerály a prvky by měly být pravidelnou součástí pestré a vyvážené stravy.
Přední odborníci na výživu doporučují v domácnosti nahradit běžnou sůl právě kvalitní přírodní mořskou solí, a to kvůli obsaženým minerálům a také proto, že běžná sůl se vyskytuje v ostatních potravinách, jako např. v pečivu, sýrech, uzeninách apod. a oba druhy soli je vhodné kombinovat.
Sběr soli a výroba: Solné jezero se nachází uprostřed tektonických zón a je známé svou bohatou minerální strukturou. Je to jedno z mála jezer na světě, které je z hlediska míry slanosti na předním místě. Získává se krystalizací z jezerní vody a následným posupným přirozeným odpařováním.
Oblast: solná jezera ve střední Anatolské oblasti Turecka, okres Ankara
Složení: mořská sůl
Rafinace: NE
Velikost krystalů: 2 - 4 mm
Vlhkost: max. 0,2 %.
Vlastnosti:
Přírodní produkt
Bez chemické úpravy
Vyniká jedinečnou kvalitou
Sběr z mořských solných jezer
Použití:
Konzervace potravin
Příprava a ochucování pokrmů
Možno použít jako sůl do koupele, bazénů, vířivek a wellness
Nutriční hodnoty na 100g:
energetická hodnota: 0 kJ
tuky: 0g
bílkoviny: 0g
sacharidy: 0g
sůl: 99,4g
Pro zhlédnutí kompletního sortimentu: klikni zde
Parametry
Výrobce | Profikoření |