Sušené hovězí maso zauzené. Nakrmte svou divokou stránku pořádným hovězím s kousky čerstvě drceného pepře. Ten má úžasné vlastnosti otevírat chuťové pohárky a znásobovat všechny chutě v mase. Když chcete zkusit něco opravdu kořeněného, je Beef Jerky Peppered jasná volba. - 100 g výrobku je vyrobeno z 225 g hovězího masa - Vysoký obsah bílkovin - Bez lepku Složení: hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, cukr, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, dextróza, pepř 0,6... Celý popis

Koupit za 64 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších
Zobrazit další nabídky

Popis

Sušené hovězí maso zauzené. Nakrmte svou divokou stránku pořádným hovězím s kousky čerstvě drceného pepře. Ten má úžasné vlastnosti otevírat chuťové pohárky a znásobovat všechny chutě v mase. Když chcete zkusit něco opravdu kořeněného, je Beef Jerky Peppered jasná volba.

- 100 g výrobku je vyrobeno z 225 g hovězího masa

- Vysoký obsah bílkovin

- Bez lepku

Složení: hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, cukr, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, dextróza, pepř 0,6 %, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný.

Další informace: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.

Nutriční hodnoty výrobku:
100g
25g *
GDA 25g **

Energetická hodnota v kJ
1363
341
4 %

Energetická hodnota v kcal
324
81
4 %

Tuky v g
5,8
1,5
2 %

z toho nasycené v g
2,1
0,5
3 %

Sacharidy v g
2,3
0,6
0 %

z toho cukry v g
2,3
0,6
1 %

Bílkoviny (proteiny) v g
57
14
28 %

Sůl v g
2,65
0,66
11 %

* porce

** referenční příjem průměrného dospělého člověka

Výrobce: INDIANA s.r.o., Na lysině 658/25, Podolí, 147 00 Praha 4

Jak se suší jerky ?

- Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.

- Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.

- Poté je ručně kladeno na rošty.

- Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.

- Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Indiana
Množství 25 g
Druh masa hovězí
Příchuť pepř