Bílá čokoláda s karamelem. Nová barva a chuť nejjemnější belgické čokolády! Zlatá čokoláda GOLD byla vytvořena a zpracována z výběrových ingrediencí. Má intenzivní vyváženou karamelovo-čokoládovou chuť s bohatými máslovo-smetanovými tóny a jemnou špetkou soli. Zlatá čokoláda GOLD hýří karamelovými odstíny se zlatým nádechem. Tato unikátní kombinace barev se stane perlou vašich výrobků. Má ideální tekutost pro široký rozsah použití. Použití: rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí... Celý popis
Koupit za 251 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Čokoláda Callebaut Bílý mléčný slaný karamel GOLD 400g v pastilkách
Doprava:
99 Kč
Skladem
251 Kč
Koupit za 251 Kč
Čokoláda gold 0,4kg - Callebaut
Doprava:
59 Kč
Skladem
340 Kč
Koupit za 340 Kč
Barry Callebaut Čokoláda gold 30,4% 400g
Doprava:
69 Kč
Skladem
337 Kč
Koupit za 337 Kč
CALLEBAUT GOLD belgická karamelová čokoláda (30,4%) 400g pecky
Doprava:
79 Kč
Skladem
337 Kč
Koupit za 337 Kč
Čokoláda gold 0,4kg - Callebaut
Doprava:
59 Kč
Skladem
326 Kč
Koupit za 326 Kč
Popis
Bílá čokoláda s karamelem.
Nová barva a chuť nejjemnější belgické čokolády!
Zlatá čokoláda GOLD byla vytvořena a zpracována z výběrových ingrediencí. Má intenzivní vyváženou karamelovo-čokoládovou chuť s bohatými máslovo-smetanovými tóny a jemnou špetkou soli.
Zlatá čokoláda GOLD hýří karamelovými odstíny se zlatým nádechem. Tato unikátní kombinace barev se stane perlou vašich výrobků. Má ideální tekutost pro široký rozsah použití.
Použití: rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 31,5°C. Skladovat při teplotě do 20°C .
Složení: Obsah kakaa: 30,4 %; Obsah mléka: 28,3 %; Obsah tuku: 37,1 % - z toho mléčný tuk: 6,7 %; kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, laktóza (mléčný cukr), sušená syrovátka, sušené odstředěné mléko, karamelizovaný cukr (2%), emulgátory: sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma, sůl.
VÝŽIVOVÉ HODNOTY (ve 100 g výrobku): Energetická hodnota 2388 KJ / 571 kcal; Tuky: 37 g z toho nasycené mastné kyseliny 23 g; Sacharidy: 51g z toho cukry 50g; Vláknina: 0 g; Bílkoviny: 8 g; Sůl: 0,51 g
Nová barva a chuť nejjemnější belgické čokolády!
Zlatá čokoláda GOLD byla vytvořena a zpracována z výběrových ingrediencí. Má intenzivní vyváženou karamelovo-čokoládovou chuť s bohatými máslovo-smetanovými tóny a jemnou špetkou soli.
Zlatá čokoláda GOLD hýří karamelovými odstíny se zlatým nádechem. Tato unikátní kombinace barev se stane perlou vašich výrobků. Má ideální tekutost pro široký rozsah použití.
Použití: rozehřejte na teplotu 45°C, 2/3 hmoty zchlaďte temperancí na teplotu 27°C a přilijte zbývající 1/3 rozpuštěné hmoty. Hmotu průběžně promíchávejte. Při zpracování by hmota měla mít teplotu 31,5°C. Skladovat při teplotě do 20°C .
Složení: Obsah kakaa: 30,4 %; Obsah mléka: 28,3 %; Obsah tuku: 37,1 % - z toho mléčný tuk: 6,7 %; kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, laktóza (mléčný cukr), sušená syrovátka, sušené odstředěné mléko, karamelizovaný cukr (2%), emulgátory: sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma, sůl.
VÝŽIVOVÉ HODNOTY (ve 100 g výrobku): Energetická hodnota 2388 KJ / 571 kcal; Tuky: 37 g z toho nasycené mastné kyseliny 23 g; Sacharidy: 51g z toho cukry 50g; Vláknina: 0 g; Bílkoviny: 8 g; Sůl: 0,51 g
Parametry
Výrobce | Callebaut |
Hmotnost | 400 g |
Druh čokolády | bílá karamelová čokoláda |
Značka | Callebaut |