Sušené maso Jack Link´s Beef Jerky Original 140g Jack Link´s je maso plné libové energie. Při výrobě se používá nejkvalitnější roštěnec, krájený na tenké plátky, které jsou ochuceny podle starého rodinného receptu, krátce povařené a poté pomalu sušené vzduchem. Výsledkem jsou kousky toho nejkvalitnějšího sušeného masa s vysokou nutriční hodnotou a minimem tuku. Na výrobu 100g Jack Link’s Beef Jerky je potřeba přesně 186g toho nejlepšího hovezího masa. Sušené plátky hovězího masa Jack Link´s jsou... Celý popis
Koupit za 122 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Beef Jerky Original - sušené maso
Doprava:
49 Kč
Skladem
122 Kč
Koupit za 122 Kč
Popis
Sušené maso Jack Link´s Beef Jerky Original 140g
Jack Link´s je maso plné libové energie. Při výrobě se používá nejkvalitnější roštěnec, krájený na tenké plátky, které jsou ochuceny podle starého rodinného receptu, krátce povařené a poté pomalu sušené vzduchem. Výsledkem jsou kousky toho nejkvalitnějšího sušeného masa s vysokou nutriční hodnotou a minimem tuku. Na výrobu 100g Jack Link’s Beef Jerky je potřeba přesně 186g toho nejlepšího hovezího masa.
Sušené plátky hovězího masa Jack Link´s jsou bohaté na bílkoviny a s minimálním obsahem tuku.
Jack Link’s Beef Jerky je perfektní pochoutkou buď na cestách, jako rychlý zdroj energie, nebo jako rychlá svačina.
Něco málo z historie sušeného masa (beef jerky)
Domorodí indiáni objevili chuť sušeného buvolího nebo bizoního masa už velmi dávno. Nazývali ho „pemmican“. Tenké proužky tmavého libového masa jim poskytovaly výživné, vysokoenergetické jídlo vhodné pro lov a život v divočině.
Pomocí sušení na horkém letním slunci, nebo uzením na otevřeném ohni se maso stalo velmi trvanlivým. Místní byliny a koření domorodých kmenů zvýrazňovalo přirozenou, lahodnou masovou chuť.
Mezitím Evropané také začali sušit maso a získali tak zásoby na dlouhé cesty, zvláště na těžké časy. První španělští přistěhovalci nechávali své zásoby masa uschnout na palubách svých plachetnic, kterými do Ameriky přivezli i slovo „ch‘arqui“. Toto označení, vyslovované s akcentem domorodých Američanů, se nakonec vyvinulo v dnešní název „jerky“.
Rodina Linků kombinovala staré indiánské metody přípravy s tradičními rodinnými recepty pro vytvoření pikantních a kořeněných masových plátků v řadě různých chutí – z nichž všechny jsou nadále distribuovány po celém světě.
Složení Jack Link´s Beef Jerky Original 140g
hovězí maso, cukr, mořská sůl, sušená sójová omáčka (pšenice, sójové boby, sůl), maltodextrin, hydrolyzovaný kukuřičný protein, extrakt z droždí, konzervační sůl (sůl, konzervační látka: dusitan sodný), česnekový prášek, cibulový prášek, antioxidant: extrakt z rozmarýnu, regulátor kyselosti: kyselina citronová, příchutě, ananasový prášek.
Alergeny
Může obsahovat stopy prvků obilovin obsahujících lepek a produkty z nich, sojové boby a produkty z nich.
Průměrné nutriční hodnoty ve 100g
- energetická hodnota 1165 kJ/275 kcal
- tuky 4 g z toho nasycené tuky 1,8 g
- sacharidy 18,8 g z toho cukry 16,5 g
- bílkoviny 41 g
- sůl 5,6 g
Jack Link´s je maso plné libové energie. Při výrobě se používá nejkvalitnější roštěnec, krájený na tenké plátky, které jsou ochuceny podle starého rodinného receptu, krátce povařené a poté pomalu sušené vzduchem. Výsledkem jsou kousky toho nejkvalitnějšího sušeného masa s vysokou nutriční hodnotou a minimem tuku. Na výrobu 100g Jack Link’s Beef Jerky je potřeba přesně 186g toho nejlepšího hovezího masa.
Sušené plátky hovězího masa Jack Link´s jsou bohaté na bílkoviny a s minimálním obsahem tuku.
Jack Link’s Beef Jerky je perfektní pochoutkou buď na cestách, jako rychlý zdroj energie, nebo jako rychlá svačina.
Něco málo z historie sušeného masa (beef jerky)
Domorodí indiáni objevili chuť sušeného buvolího nebo bizoního masa už velmi dávno. Nazývali ho „pemmican“. Tenké proužky tmavého libového masa jim poskytovaly výživné, vysokoenergetické jídlo vhodné pro lov a život v divočině.
Pomocí sušení na horkém letním slunci, nebo uzením na otevřeném ohni se maso stalo velmi trvanlivým. Místní byliny a koření domorodých kmenů zvýrazňovalo přirozenou, lahodnou masovou chuť.
Mezitím Evropané také začali sušit maso a získali tak zásoby na dlouhé cesty, zvláště na těžké časy. První španělští přistěhovalci nechávali své zásoby masa uschnout na palubách svých plachetnic, kterými do Ameriky přivezli i slovo „ch‘arqui“. Toto označení, vyslovované s akcentem domorodých Američanů, se nakonec vyvinulo v dnešní název „jerky“.
Rodina Linků kombinovala staré indiánské metody přípravy s tradičními rodinnými recepty pro vytvoření pikantních a kořeněných masových plátků v řadě různých chutí – z nichž všechny jsou nadále distribuovány po celém světě.
Složení Jack Link´s Beef Jerky Original 140g
hovězí maso, cukr, mořská sůl, sušená sójová omáčka (pšenice, sójové boby, sůl), maltodextrin, hydrolyzovaný kukuřičný protein, extrakt z droždí, konzervační sůl (sůl, konzervační látka: dusitan sodný), česnekový prášek, cibulový prášek, antioxidant: extrakt z rozmarýnu, regulátor kyselosti: kyselina citronová, příchutě, ananasový prášek.
Alergeny
Může obsahovat stopy prvků obilovin obsahujících lepek a produkty z nich, sojové boby a produkty z nich.
Průměrné nutriční hodnoty ve 100g
- energetická hodnota 1165 kJ/275 kcal
- tuky 4 g z toho nasycené tuky 1,8 g
- sacharidy 18,8 g z toho cukry 16,5 g
- bílkoviny 41 g
- sůl 5,6 g
Parametry
Výrobce | Jack Link's |