Důležité - správný postup mletí masa pro vlčky s jednosložením: Začněte použitím největší šajby (10 nebo 8 mm) a namelte si požadované množství masa. Pak vyměňte šajbu za menší a maso semelte znovu. Nezačínejte šajbou 2mm, obzvlášť, pokud melete tučné maso. Postupujte od největší šajby k menším tak, aby se šnek mlýnku neucpal. Určený pro profesionální použití, ideální pro řeznictví, supermarkety, velké jídelny, restaurace a další gastronomická zařízení Pro mletí jakéhokoliv druhu vykostěného masa... Celý popis

Koupit za 30 127 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Důležité - správný postup mletí masa pro vlčky s jednosložením: Začněte použitím největší šajby (10 nebo 8 mm) a namelte si požadované množství masa. Pak vyměňte šajbu za menší a maso semelte znovu. Nezačínejte šajbou 2mm, obzvlášť, pokud melete tučné maso. Postupujte od největší šajby k menším tak, aby se šnek mlýnku neucpal.

Určený pro profesionální použití, ideální pro řeznictví, supermarkety, velké jídelny, restaurace a další gastronomická zařízení
Pro mletí jakéhokoliv druhu vykostěného masa
Elegantní tělo z leštěného hliníkového odlitku
Hrdlo vyrobené z nerezové oceli AISI 304
Tichá převodovka pracující v olejové lázni
Odnímatelné hrdlo z nerezové oceli
Chlazený asynchronní motor s ochranou proti přehřátí
Rychlost otáček šneka: 140 ot./min
Přítlačný kolík z polyethylenu
Obsahuje kotouč s otvory 6,5 mm a řezací matrici
Násypka a pracovní části z nerezové oceli
Průměr plnícího hrdla 52 mm
Průměr výstupního hrdla 70 mm
Výkon: až 150 kg/h
Není určený pro nepřetržitý provoz
Váha 23 kg
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Hendi
Příkon 1100 W
Materiál mlecího mechanismu nerezové