Využití: - polévka - v krémových polévkách vločky povařte a rozmixujte - kaše - z rýžových vloček uděláte výbornou kaši, nezapomeňte přidat ořechy, ovoce, semínka a sirup, pro přípravu kaše je nutné vařit vločky v mléku nebo jeho rostlinné alternativě - knedlíčky - vločky smíchejte se strouhaným uzeným tempehem, vejcem a bylinkami - placky, karbanátky, sekaná - vločky se dají kombinovat s luštěninami, vejci, zeleninou, bylinkami a kořením, vše rozmixujte a dle potřeby tvarujte - sladké -... Celý popis

Koupit za 30 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Využití:

-
polévka - v krémových polévkách vločky povařte a rozmixujte

-
kaše - z rýžových vloček uděláte výbornou kaši, nezapomeňte přidat ořechy, ovoce, semínka a sirup, pro přípravu kaše je nutné vařit vločky v mléku nebo jeho rostlinné alternativě

- knedlíčky - vločky smíchejte se strouhaným uzeným tempehem, vejcem a bylinkami

- placky, karbanátky, sekaná - vločky se dají kombinovat s luštěninami, vejci, zeleninou, bylinkami a kořením, vše rozmixujte a dle potřeby tvarujte

- sladké - vločky se dají přidat do muffinů, sušenek, lívanců nebo nepečeného cukroví

- pomazánky - osmahnutou zeleninou zalijte vodou, přidejte vločky, povařte, rozmixujte a dochucujte

- lívance s tahini a malinovou redukcí - vyzkoušejte recept z Dobrot jaro 2016 na str. 14

-
mléko, pudink - vločky uvařte a i s vodou na vaření je rozmixujte, mléko můžete ochutit třeba medem, pokud chcete pudink, dejte do vody více vloček a směs nechte zchladnout

 
Díky neutrální chuti se s rýžovými vločkami pokrmy dobře zahušťují, zjemňují a nastavují. Vločky jsou vyrobené z celozrnné rýže, jedná se vlastně o lisovanou rýži. Jsou velmi populární například v Indii, kde se z nich připravuje jídlo ve formě rychlého občerstvení.
 

Složení: Vločky rýžové

Hmotnost: 250 g
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Natural Jihlava
Hmotnost 250 g