Československé masné výrobky A5Původní recepty masných výrobků používané v masném průmyslu od 50 let 20.století do roku 1993.Recepty jsou psány na 100 kg hotového výrobku.Kniha plná receptur od uzenářských výrobků, lahůdek až po kuchařské dobroty.Pro amatérské uzenáře je doplněn stručný úvod masné výrobky strana 26 (třídění masa apd.). Pokud si nebudete vědět rady s výpočtem surovin na menší dávku nalistujte si kapitolu "Přepočty surovin".Formát A5 šitá vazba, tvrdé desky, 752 stran.ISBN 978-80-86659-66-4,... Celý popis
Koupit za 1 854 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Československé masné výrobky A5Původní recepty masných výrobků používané v masném průmyslu od 50 let 20.století do roku 1993.Recepty jsou psány na 100 kg hotového výrobku.Kniha plná receptur od uzenářských výrobků, lahůdek až po kuchařské dobroty.Pro amatérské uzenáře je doplněn stručný úvod masné výrobky strana 26 (třídění masa apd.). Pokud si nebudete vědět rady s výpočtem surovin na menší dávku nalistujte si kapitolu "Přepočty surovin".Formát A5 šitá vazba, tvrdé desky, 752 stran.ISBN 978-80-86659-66-4, 1 vydání ,2022Václav Šedivý, OSSIS
Parametry
| Rok vydání | 2023 |
| Nakladatelství | Ing.Vaclav Sedivy |
| Autor | Václav Šedivý |
| Počet stran | 751 |
| Výrobce | Ing.Vaclav Sedivy |
| Vazba | Pevná |
| Jazyk | české |
| Váha | 1250 gramů |
| ISBN | 978-80-86659-68-8 |