Cukr z kokosových květů, běžněji nazývaný „kokosový cukr“, nepochází z kokosu, ale z květů kokosovníku, odrůdy Cocos Nucifera. Alternativa bílého cukru, perfektně se hodí do všech sladkých vašich receptů. Kokosový cukr je nerafinovaný cukr jako hnědý třtinový cukr. Obsahuje však více minerálních látek a vitamínů, není přiveden k úplné krystalizaci, a proto přirozeně zadržuje více vlhkosti, je také bohatší na živiny. Glykemický index (hodnota, která měří schopnost potraviny zvýšit hladinu cukru... Celý popis
Koupit za 89 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
100 %
Sense Coco BIO Kokosový cukr 250g
Doprava:
119 Kč
Skladem
89 Kč
Koupit za 89 Kč
98 %
Sense Coco Kokosový cukr BIO 250 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
82 Kč
Koupit za 82 Kč
96 %
SENSE COCO Bio kokosový cukr 250 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
67 Kč
Koupit za 67 Kč
Popis
Cukr z kokosových květů, běžněji nazývaný „kokosový cukr“, nepochází z kokosu, ale z květů kokosovníku, odrůdy Cocos Nucifera. Alternativa bílého cukru, perfektně se hodí do všech sladkých vašich receptů.
Kokosový cukr je nerafinovaný cukr jako hnědý třtinový cukr. Obsahuje však více minerálních látek a vitamínů, není přiveden k úplné krystalizaci, a proto přirozeně zadržuje více vlhkosti, je také bohatší na živiny. Glykemický index (hodnota, která měří schopnost potraviny zvýšit hladinu cukru v krvi) určený jako GI je u kokosového cukru v průměrné hodnotě 54, zatímco GI bílého rafinovaného cukru je mezi 65 a 70, u medu 70. Kokosový cukr si částečně zachovává obsah vitamínů a minerálů. Obsahuje vitamín C a velkou část těch ze skupiny B, zejména vitamíny B1 a B3, B2, B6, je také bohatý na draslík, hořčík a železo, zinek.
SLADÍ JEMNĚ
MÁ STŘEDNÍ GLYKEMICKÝ INDEX
OBSAHUJE VITAMÍNY, MINERÁLY A ANTIOXIDANTY
Složení:100% přírodní kokosový cukr
Upozornění:Cukr konzumujte vždy s mírou. I přes vyšší obsah vlákniny a nižší glykemicky index nelze doporučit kokosový cukr diabetikům jako náhradu rafinovaného řepného cukru.
Kokosový cukr je nerafinovaný cukr jako hnědý třtinový cukr. Obsahuje však více minerálních látek a vitamínů, není přiveden k úplné krystalizaci, a proto přirozeně zadržuje více vlhkosti, je také bohatší na živiny. Glykemický index (hodnota, která měří schopnost potraviny zvýšit hladinu cukru v krvi) určený jako GI je u kokosového cukru v průměrné hodnotě 54, zatímco GI bílého rafinovaného cukru je mezi 65 a 70, u medu 70. Kokosový cukr si částečně zachovává obsah vitamínů a minerálů. Obsahuje vitamín C a velkou část těch ze skupiny B, zejména vitamíny B1 a B3, B2, B6, je také bohatý na draslík, hořčík a železo, zinek.
SLADÍ JEMNĚ
MÁ STŘEDNÍ GLYKEMICKÝ INDEX
OBSAHUJE VITAMÍNY, MINERÁLY A ANTIOXIDANTY
Složení:100% přírodní kokosový cukr
Upozornění:Cukr konzumujte vždy s mírou. I přes vyšší obsah vlákniny a nižší glykemicky index nelze doporučit kokosový cukr diabetikům jako náhradu rafinovaného řepného cukru.
Parametry
| Hmotnost | 400 g |