UZENÉ MASO Naše uzené maso je uzeno přírodním bukovým kouřem. STÁLE RŮŽOVÉ Naše vepřové maso z udírny zůstává růžové, díky unikátnímu výrobnímu postupu. SŮL NAD ZLATO K nasolení masa dříve stačila jen obyčejná kuchyňská sůl, tak ani my nepoužíváme dusitanové soli (rychlosoli). K ČEMU SE UZENÉ MASO HODÍ?České klasiky jako plněné knedlíky uzeným masem se zelím nebo vepřo, knedlo, zelo nebo halušky s bryndou a uzeným masem tímto masem připravíte lehceMaso lze použít i do vynikajících sendviču s trhaným... Celý popis
Koupit za 150 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Vepřové maso z udírny uzené bukovým kouřem, 210 g
Doprava:
zdarma
150 Kč
Koupit za 150 Kč
Popis
UZENÉ MASO Naše uzené maso je uzeno přírodním bukovým kouřem. STÁLE RŮŽOVÉ Naše vepřové maso z udírny zůstává růžové, díky unikátnímu výrobnímu postupu. SŮL NAD ZLATO K nasolení masa dříve stačila jen obyčejná kuchyňská sůl, tak ani my nepoužíváme dusitanové soli (rychlosoli). K ČEMU SE UZENÉ MASO HODÍ?České klasiky jako plněné knedlíky uzeným masem se zelím nebo vepřo, knedlo, zelo nebo halušky s bryndou a uzeným masem tímto masem připravíte lehceMaso lze použít i do vynikajících sendviču s trhaným uzeným masem – doporučujeme přidat i naši přírodně prokvášenou zeleninádu SLOŽENÍ VÝROBKU: Uzené vepřové maso ČR (90% při sádce - vepřové maso, jedlá sůl, přírodní kouř), solný nálev (sůl, voda) POPIS VÝROBKU: Masný výrobek, konzerva, bezlepkový výrobek. Vyrobeno v Zábřehu na Moravě. JAK SKLADOVAT? Skladujte při teplotě do 30°C, po otevření uchovejte v chladu do +6°C a spotřebujte do 3 dnů. NAŠE DOBROTY Z MASA Pečený králík s vepřovým bůčkem Vepřové maso ve vlastní šťávě Hovězí maso na pepři Kachní stehýnka ve vlastním sádle pečená ČESKÉ VEPŘOVÉ UZENÉ MASO Zakládáme si na kvalitních surovinách, tudíž i vepřové uzené maso získáváme od českých dodavatelů, kteří mají tu nejvyšší kvalitu.
Parametry
Výrobce | Via Delicia |