100% ROBUSTA Tanzanie Bukoba Scr. 14 - tato káva pochází z vysočiny Bukoba v západní Tanzanii a hraničí s jezerem Victoria. Káva je pěstována drobnými zemědělci, spolu s dalšími potravinářskými plodinami jako jsou banány, fazole, kukuřice a ovocné stromy, které se též využívají jako hnojivo pro kávovníky a luštěniny jako dobré pojivo na dusík. Pěstování kávy a dalších plodin v této oblasti zastřešuje program KADERES, který má pomáhat drobným zemědělcům a farmářům v jejich života scchopnosti a rozvoji.... Celý popis
Koupit za 61 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
100% ROBUSTA Tanzanie Bukoba Scr. 14 - tato káva pochází z vysočiny Bukoba v západní Tanzanii a hraničí s jezerem Victoria. Káva je pěstována drobnými zemědělci, spolu s dalšími potravinářskými plodinami jako jsou banány, fazole, kukuřice a ovocné stromy, které se též využívají jako hnojivo pro kávovníky a luštěniny jako dobré pojivo na dusík. Pěstování kávy a dalších plodin v této oblasti zastřešuje program KADERES, který má pomáhat drobným zemědělcům a farmářům v jejich života scchopnosti a rozvoji.
Země původu: TANZÁNIE
Oblast pěstování: BUKOBA - západní Tanzánie
Zpracování: promytá
Nadmořská výška pěstování: 1500 - 1900 m.n.m.
Pěstitel: drobní farmáři ( zemědělci ) v programu KADERES ( Karagwe Developmen and Relief Service )
Odrůda: robusta - místními nazývané jako UGANDA a BUKOBA
Profil chuti: vyznačuje se plným tělem, téměř bez acidity. Chuť po hořké čokoládě s trochou zemitosti s náznakem ovocných tónů.
CZ-BIO-002
Země původu: TANZÁNIE
Oblast pěstování: BUKOBA - západní Tanzánie
Zpracování: promytá
Nadmořská výška pěstování: 1500 - 1900 m.n.m.
Pěstitel: drobní farmáři ( zemědělci ) v programu KADERES ( Karagwe Developmen and Relief Service )
Odrůda: robusta - místními nazývané jako UGANDA a BUKOBA
Profil chuti: vyznačuje se plným tělem, téměř bez acidity. Chuť po hořké čokoládě s trochou zemitosti s náznakem ovocných tónů.
CZ-BIO-002
Parametry
Výrobce | Pražírna kávy CoffeeDream |
Hmotnost | 100 g |
Země původu | Tanzánie |
Složení kávy | robusta |
Kyselost | 1 |
Druh mletí | velmi jemně |
Způsob přípravy | do džezvy |
Intenzita | 5 |