PROBIO Žitná mouka výražková BIO 1000 g Složení: Žitná mouka* světlá 100% *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Žitná mouka vzniká rozemletím žitného zrna. Nemusí být nutně celozrnná, aby si v sobě uchovala důležité živiny. Žito je blízce příbuzné pšenici, ovšem je tmavší a má tenčí zrno. Ze všech obilnin obsahuje žito nejvyšší podíl aminokyseliny lysinu. Je také zdrojem komplexu vitaminu B, vitaminu E, železa a několika druhů... Celý popis
Koupit za 67 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
BIO mouka žitná světlá výražková, 1 kg
Doprava:
zdarma
67 Kč
Koupit za 67 Kč
PROBIO Žitná mouka výražková BIO 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
59 Kč
Koupit za 59 Kč
PROBIO Mouka žitná světlá výražková BIO 1 kg
Doprava:
59 Kč
Skladem
45 Kč
Koupit za 45 Kč
Popis
PROBIO Žitná mouka výražková BIO 1000 g
Složení: Žitná mouka* světlá 100%
*CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Žitná mouka vzniká rozemletím žitného zrna. Nemusí být nutně celozrnná, aby si v sobě uchovala důležité živiny.
Žito je blízce příbuzné pšenici, ovšem je tmavší a má tenčí zrno. Ze všech obilnin obsahuje žito nejvyšší podíl aminokyseliny lysinu. Je také zdrojem komplexu vitaminu B, vitaminu E, železa a několika druhů minerálů. Žitná mouka má vzhledem k trávicímu traktu výhodnější složení, zejména má vyšší obsah vlákniny i její skladba je pro člověka příznivější.
Hladká a světlá žitná mouka. Je vhodná k pečení všech druhů pečiva nebo k přípravě perníkových těst.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota:
1 470 kJ / 352 kcal
Tuky:
0,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0 g
Sacharidy:
78 g
z toho cukry:
8,2 g
Bílkoviny:
4,8 g
Sůl:
0 g
Alergeny: Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši
Složení: Žitná mouka* světlá 100%
*CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Žitná mouka vzniká rozemletím žitného zrna. Nemusí být nutně celozrnná, aby si v sobě uchovala důležité živiny.
Žito je blízce příbuzné pšenici, ovšem je tmavší a má tenčí zrno. Ze všech obilnin obsahuje žito nejvyšší podíl aminokyseliny lysinu. Je také zdrojem komplexu vitaminu B, vitaminu E, železa a několika druhů minerálů. Žitná mouka má vzhledem k trávicímu traktu výhodnější složení, zejména má vyšší obsah vlákniny i její skladba je pro člověka příznivější.
Hladká a světlá žitná mouka. Je vhodná k pečení všech druhů pečiva nebo k přípravě perníkových těst.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota:
1 470 kJ / 352 kcal
Tuky:
0,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny:
0 g
Sacharidy:
78 g
z toho cukry:
8,2 g
Bílkoviny:
4,8 g
Sůl:
0 g
Alergeny: Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši
Parametry
Výrobce | Pro-bio |
Množství | 1000 g |
Druh | žitné |
Bio | ano |