Marcipán s 52% středomořskými mandlemi, bez laktózy, bez lepku, veganské, vyrobený marcipánovou továrnou Lübeck z Minden & Bruhns. Polotovar pro další zpracování, např. pro vaření a pečení, nebo jen pro občerstvení. Je méně sladký, díky vysokému obsahu mandlí a proto je vhodný zejména jako náplň do pralinek nebo jiných dezertů. Přidáním moučkového cukru v poměru 1:1 můžete vyrobit chuťově výborné sladké přízdoby, figurky. Složení: Mandle 52%, cukr, voda, invertní cukrový sirup, ethanol.... Celý popis
Koupit za 308 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Lubeca Marcipán mandlový 52% 1 kg
Doprava:
59 Kč
Skladem
308 Kč
Koupit za 308 Kč
Popis
Marcipán s 52% středomořskými mandlemi, bez laktózy, bez lepku, veganské, vyrobený marcipánovou továrnou Lübeck z Minden & Bruhns.
Polotovar pro další zpracování, např. pro vaření a pečení, nebo jen pro občerstvení.
Je méně sladký, díky vysokému obsahu mandlí a proto je vhodný zejména jako náplň do pralinek nebo jiných dezertů.
Přidáním moučkového cukru v poměru 1:1 můžete vyrobit chuťově výborné sladké přízdoby, figurky.
Složení: Mandle 52%, cukr, voda, invertní cukrový sirup, ethanol.
Vyrobeno v Německu.
Skladujte v chladu a suchu.
--
Marcipán je cukrářská hmota, jejímž základem jsou oloupané a rozdrcené sladké mandle a cukr, které se prohnětou do požadované konzistence, případně se zahřívají a odpařují do požadované vlhkosti. Jejich vzájemný poměr není přesně stanoven, ale obecně platí, že čím větší podíl mandlí, tím vyšší jakost marcipánu. Jedna z receptur požaduje například pro základní surovou marcipánovou hmotu nejméně 50 % mandlí a nejvýše 50 % cukru. V méně kvalitních marcipánech mohou být mandle nahrazeny např. burskými nebo lískovými oříšky, kokosem nebo sušeným mlékem, které je používáno zvláště v domácích receptech na „marcipán“. Některé výrobky neobsahují ani minimální podíl mandlí a mandlová chuť a vůně se docilují použitím aromatu.
Marcipán je buď upravován pro přímou spotřebu (do tvaru různých tyčinek, válečků a dalších tvarů), nebo se z něj vyrábějí další výrobky či polotovary (např. ozdoby na dorty)
Zdroj : Wikipedie - děkujeme
Polotovar pro další zpracování, např. pro vaření a pečení, nebo jen pro občerstvení.
Je méně sladký, díky vysokému obsahu mandlí a proto je vhodný zejména jako náplň do pralinek nebo jiných dezertů.
Přidáním moučkového cukru v poměru 1:1 můžete vyrobit chuťově výborné sladké přízdoby, figurky.
Složení: Mandle 52%, cukr, voda, invertní cukrový sirup, ethanol.
Vyrobeno v Německu.
Skladujte v chladu a suchu.
--
Marcipán je cukrářská hmota, jejímž základem jsou oloupané a rozdrcené sladké mandle a cukr, které se prohnětou do požadované konzistence, případně se zahřívají a odpařují do požadované vlhkosti. Jejich vzájemný poměr není přesně stanoven, ale obecně platí, že čím větší podíl mandlí, tím vyšší jakost marcipánu. Jedna z receptur požaduje například pro základní surovou marcipánovou hmotu nejméně 50 % mandlí a nejvýše 50 % cukru. V méně kvalitních marcipánech mohou být mandle nahrazeny např. burskými nebo lískovými oříšky, kokosem nebo sušeným mlékem, které je používáno zvláště v domácích receptech na „marcipán“. Některé výrobky neobsahují ani minimální podíl mandlí a mandlová chuť a vůně se docilují použitím aromatu.
Marcipán je buď upravován pro přímou spotřebu (do tvaru různých tyčinek, válečků a dalších tvarů), nebo se z něj vyrábějí další výrobky či polotovary (např. ozdoby na dorty)
Zdroj : Wikipedie - děkujeme
Parametry
Výrobce | Lubeca |
Příchuť | mandlové |
Druh | marcipány |