NORDline DA 270

0 %
(0 hodnocení)

Prosklená lednice na suché zrání masa NORDline DA 270 Lednice na suché zrání masa s čistým objemem 270 litrů. Profesionální gastro chladící skříň DA 270 značky NORDline. Spolehlivý výrobek s precizním zpracováním. Lednice DRY AGE Vám zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro domácí použití. Pokovené Low-E sklo poskytuje nejvyšší úroveň tepelně-izolačního výkonu lednice. Vlastnosti lednice NORDline DA 270 ventilované chlazení černé opláštění... Celý popis

Koupit za 69 900 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Prosklená lednice na suché zrání masa NORDline DA 270
Lednice na suché zrání masa s čistým objemem 270 litrů. Profesionální gastro chladící skříň DA 270 značky NORDline. Spolehlivý výrobek s precizním zpracováním.
Lednice DRY AGE Vám zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro domácí použití. Pokovené Low-E sklo poskytuje nejvyšší úroveň tepelně-izolačního výkonu lednice.
Vlastnosti lednice NORDline DA 270

ventilované chlazení
černé opláštění
volně stojící
vlhkost vzduchu 60 - 90 %
dveře z nerezové oceli s dvouvrstvým Low-E sklem
3 roštové police
nerezová rukojeť
3 x závěs
dotykový ovladač
LED displej
účinný dezinfekční systém UVC
LED osvětlení
napětí 230 V / 50 Hz

Tip na správný postup pro suché zrání masa:

nastavení teploty (2 °C) a vlhkosti (80 %) pro zajištění dokonalého suchého zrání hovězího a vepřového masa
maso na suché zrání musí být čerstvé (ideálně do 5 dní od porážky zvířete)
lze použít i maso zrající ve vakuu, maximálně však po dobu 14 dnů (odstraňte prosím vakuovou fólii)
pro nejlepší suché zrání hovězího masa použijte maso z mladé krávy s běžnou tukovou vrstvou, dobře prorostlé
možnosti zrání: zadní hovězí lze zavěsit na hák do lednice nebo položit jednotlivé řezy na police
v případě zrání jednotlivých řezů na policích věnujte pozornost ochranné vrstvě tuku, která brání ztrátám (ideální velikost řezu je asi 2–4 kg)
doporučujeme nechat maso zrát na kosti
při každém kontaktu s masem používejte ochranné rukavice, nikdy se nedotýkejte masa holou rukou bez rukavic
nejlepší doba zrání je 25–28 dní, ale je možno nechat maso zrát i déle než 4 týdny

Pro lepší regulaci vlhkosti uvnitř lednice a intenzivnější chuť masa doporučujeme zakoupit himalájskou solnou desku (není součástí)
V případě zakoupení solné desky:

rozbalte solné desky a sejměte fólii
položte solné desky na nerezový plech a vložte plech doprostřed lednice
každé 2–3 dny kontrolujte, zda je na deskách voda, pokud ano, odstraňte ji

Záruční doba 12 měsíců + 12 měsíců zvýhodněný servis (Záruční podmínky ZDE)
Parametry chladící lednice NORDline DA 270 na suché zrání masa

Záruka
12 měsíců

Šířka
59.5 cm

Hloubka
71 cm

Výška
127 cm

Příkon
170 W

Čistý objem
270 l

Provozní teplota
0 - 25 °C 

Typ chladiva
R600a 

Množství chladiva
0.05 kg

CO2 ekv. chlad.
0.0002 t

Váha
68 kg

 

NORDline je ryze českou značkou s pevnou pozicí na trhu a tradicí již od roku 2006. Sortiment značky představuje zejména bílá technika, zařízení pro gastronomii a vytápění.
NORDline přináší širokou škálu produktů, jejichž rozličnost je dána pečlivým výběrem a testováním předních světových výrobců s ohledem na prvotřídní kvalitu a moderní design. Výrobky NORDline tedy spotřebiteli nabízí vše, co potřebuje – kvalitní provedení, moderní design, řadu praktických funkcí a snadnou obsluhu.
Pro veškeré výrobky je zajištěn záruční i pozáruční servis v celé České republice a snadno dostupné náhradní díly.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce NORDline
Energetická třída B
Hmotnost 68 kg
Příkon 170 W
Výška 127 cm
Šířka 59.5 cm
Hloubka 71 cm
Rozměry (VxŠxH) 64.5 x 78 x 143 cm
Zobrazit více parametrů