Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Mořská sůl vysoké kvality, která výborně dochutí jak slaná jídla, tak sladká. Tak improvizujte a zkoušejte nové chutě. Maldonská sůl je ten skvost, o kterém tak často slyšíte od mágů britské kuchyně. Bělostná vločková sůl se sklízí ručně u pobřeží Essexu, má významnou strukturu a výraznou chuť, která dodá tu správnou chuť vlastně jakémukoliv pokrmu. Tuto vzácnou sůl získává firma Maldon Sea Salt Company, což je malá rodinná firma, která zpracovává... Celý popis
Koupit za 159 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Mořská vločková sůl MALDON 250g
Doprava:
55 Kč
159 Kč
Koupit za 159 Kč
Mořská vločková sůl MALDON 250g
Doprava:
zdarma
Skladem
159 Kč
Koupit za 159 Kč
MALDON Mořská vločková sůl 250 g
Doprava:
65 Kč
Skladem
159 Kč
Koupit za 159 Kč
MALDON mořská sůl vločková 250g (Maldon Sea Salt Flakes)
Doprava:
89 Kč
Skladem
129 Kč
Koupit za 129 Kč
Maldon Mořská vločková sůl 250g
Doprava:
zdarma
Skladem
120 Kč
Koupit za 120 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Mořská sůl vysoké kvality, která výborně dochutí jak slaná jídla, tak sladká. Tak improvizujte a zkoušejte nové chutě.
Maldonská sůl je ten skvost, o kterém tak často slyšíte od mágů britské kuchyně. Bělostná vločková sůl se sklízí ručně u pobřeží Essexu, má významnou strukturu a výraznou chuť, která dodá tu správnou chuť vlastně jakémukoliv pokrmu. Tuto vzácnou sůl získává firma Maldon Sea Salt Company, což je malá rodinná firma, která zpracovává a distribuuje sůl již od roku 1882.
Křehké vločky, které se rozpadají mezi zuby, jemně křupou a chutnají čistě po moři. Překvapí sladkou stopou, kterou zanechá v ústech. A zatímco jsou ostatní druhy solí ošetřeny protispékavými látkami, v mořské soli Maldon najdete pouze čisté stopové prvky z mořské vody.
Seznamte se se zajímavou historií soli Maldon
Město Maldon v Essexu bylo srdcem produkce mořské soli už v dobách středověku, podle legendy i v době starověkého Říma. Není divu – lokalita omývaná přílivem má příznivé klima s nízkými srážkami, čímž je zaručena optimální slanost vody. Společně s ruční výrobou cizelovanou během staletí tak má sůl Maldon skutečně nezaměnitelnou strukturu a chuť.
Značka Maldon už od samotných počátků budila pozornost. Během pár let od vzniku se dostala do nabídky věhlasného obchodního domu Harrods v Londýně. V polovině minulého století byla exportována do Švédska, země znalců soli, v roce 2000 ji jako první známá šéfkuchařka doporučila ve své knize Delia Smith a zapříčinila totální vyprodání zásob. Sůl se stala velmi populární po celém světě, čemuž pomohlo i to, že ji používají i další slavní kuchařští mágové Jamie Oliver, Gordon Ramsay nebo Nigella Lawson. Oficiální uznání se pak soli Maldon dostalo v roce 2012, kdy se stala oficiálním dodavatelem mořské soli pro britskou královskou rodinu.
Maldonská sůl je ten skvost, o kterém tak často slyšíte od mágů britské kuchyně. Bělostná vločková sůl se sklízí ručně u pobřeží Essexu, má významnou strukturu a výraznou chuť, která dodá tu správnou chuť vlastně jakémukoliv pokrmu. Tuto vzácnou sůl získává firma Maldon Sea Salt Company, což je malá rodinná firma, která zpracovává a distribuuje sůl již od roku 1882.
Křehké vločky, které se rozpadají mezi zuby, jemně křupou a chutnají čistě po moři. Překvapí sladkou stopou, kterou zanechá v ústech. A zatímco jsou ostatní druhy solí ošetřeny protispékavými látkami, v mořské soli Maldon najdete pouze čisté stopové prvky z mořské vody.
Seznamte se se zajímavou historií soli Maldon
Město Maldon v Essexu bylo srdcem produkce mořské soli už v dobách středověku, podle legendy i v době starověkého Říma. Není divu – lokalita omývaná přílivem má příznivé klima s nízkými srážkami, čímž je zaručena optimální slanost vody. Společně s ruční výrobou cizelovanou během staletí tak má sůl Maldon skutečně nezaměnitelnou strukturu a chuť.
Značka Maldon už od samotných počátků budila pozornost. Během pár let od vzniku se dostala do nabídky věhlasného obchodního domu Harrods v Londýně. V polovině minulého století byla exportována do Švédska, země znalců soli, v roce 2000 ji jako první známá šéfkuchařka doporučila ve své knize Delia Smith a zapříčinila totální vyprodání zásob. Sůl se stala velmi populární po celém světě, čemuž pomohlo i to, že ji používají i další slavní kuchařští mágové Jamie Oliver, Gordon Ramsay nebo Nigella Lawson. Oficiální uznání se pak soli Maldon dostalo v roce 2012, kdy se stala oficiálním dodavatelem mořské soli pro britskou královskou rodinu.
Parametry
Výrobce | Maldon Salt |