Vermut Cinzano se stal součástí sortimentu společnosti v roce 1786, a to představením značky Cinzano Rosso, která se rychle etablovala jako nápoj vyšších středních vrstev Turína. Vedle ní se postupně objevily další verze nápoje, které nabídku obohatily. Od roku 1999 je značka Cinzano součástí společnosti Campari Group. Vermut Cinzano vzniká spojením vína, alkoholu, cukru a aromatických látek, mezi nimiž k nejvýznamnějším nepochybně patří pelyněk. Vermut Cinzano neobsahuje aromatizační přísady ani... Celý popis
Koupit za 229 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Cinzano Bianco 15% 0,75 l (holá láhev)
Doprava:
109 Kč
Skladem
229 Kč
Koupit za 229 Kč
Cinzano Bianco 15% 0,75 l (holá láhev)
Doprava:
90 Kč
Skladem
224 Kč
Koupit za 224 Kč
Cinzano Bianco 15% 0,75 l (holá láhev)
Doprava:
150 Kč
222 Kč
Koupit za 222 Kč
Cinzano Bianco 15% 0,75 l (holá láhev)
Doprava:
79 Kč
Skladem
280 Kč
Koupit za 280 Kč
Cinzano Bianco 15% 0,75L (holá láhev)
Doprava:
129 Kč
Skladem
255 Kč
Koupit za 255 Kč
Popis
Vermut Cinzano se stal součástí sortimentu společnosti v roce 1786, a to představením značky Cinzano Rosso, která se rychle etablovala jako nápoj vyšších středních vrstev Turína. Vedle ní se postupně objevily další verze nápoje, které nabídku obohatily. Od roku 1999 je značka Cinzano součástí společnosti Campari Group.
Vermut Cinzano vzniká spojením vína, alkoholu, cukru a aromatických látek, mezi nimiž k nejvýznamnějším nepochybně patří pelyněk. Vermut Cinzano neobsahuje aromatizační přísady ani umělá barviva na rozdíl od mnoha jiných aromatizovaných vín. Všechny druhy Cinzana, ať jsou podávány jako aperitiv nebo jako digestiv, nejlépe vyniknou, pokud jsou dobře vychlazené (ideální teplota je 8 až 12°C). Před jídlem se hodí k chuťově výrazným předkrmům, které dokonale připraví chuťové buňky pro další chody. Cinzano podáváme čisté nebo se sodou.
Vychutnat si ho však můžeme nejen jako aperitiv: Cinzano je jednou z nejrozšířenějších ingrediencí do známých koktejlů po celém světě.Užijte si jeho jemnost.
Vermut Cinzano vzniká spojením vína, alkoholu, cukru a aromatických látek, mezi nimiž k nejvýznamnějším nepochybně patří pelyněk. Vermut Cinzano neobsahuje aromatizační přísady ani umělá barviva na rozdíl od mnoha jiných aromatizovaných vín. Všechny druhy Cinzana, ať jsou podávány jako aperitiv nebo jako digestiv, nejlépe vyniknou, pokud jsou dobře vychlazené (ideální teplota je 8 až 12°C). Před jídlem se hodí k chuťově výrazným předkrmům, které dokonale připraví chuťové buňky pro další chody. Cinzano podáváme čisté nebo se sodou.
Vychutnat si ho však můžeme nejen jako aperitiv: Cinzano je jednou z nejrozšířenějších ingrediencí do známých koktejlů po celém světě.Užijte si jeho jemnost.
Parametry
Výrobce | Cinzano |
Objem | 0.75 l |
Obsah alkoholu | 15 % |