Tato dijonská hořčice byla připravena tradičním způsobem dle starých receptů. Semena, která byla rozemleta mlýnským kamenem, si spolu s chlebovým kořením zachovala chuťové vlastnosti pečiva. Má kořeněnou, octovou příchuť. Hořčice se používá k přípravě hor Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy. Jeho... Celý popis
Koupit za 92 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Edmond Fallot Hrubozrnná dijonská hořčice s kořeněným chlebem s medem, 205g - sklo
Doprava:
109 Kč
92 Kč
Koupit za 92 Kč
Edmond Fallot Hrubozrnná dijonská hořčice s kořeněným chlebem s medem, 205g - sklo
Doprava:
69 Kč
Skladem
80 Kč
Koupit za 80 Kč
Edmond Fallot Hrubozrnná dijonská hořčice s kořeněným chlebem s medem, 205g - sklo
Doprava:
69 Kč
Skladem
73 Kč
Koupit za 73 Kč
Popis
Tato dijonská hořčice byla připravena tradičním způsobem dle starých receptů. Semena, která byla rozemleta mlýnským kamenem, si spolu s chlebovým kořením zachovala chuťové vlastnosti pečiva. Má kořeněnou, octovou příchuť. Hořčice se používá k přípravě hor
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, medovým chlebem nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.
Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská horčice.
Tato dijonská hořčice byla připravena tradičním způsobem dle starých receptů. Semena, která byla rozemleta mlýnským kamenem, si spolu s chlebovým kořením zachovala chuťové vlastnosti pečiva. Má kořeněnou, octovou příchuť.
Složení: Voda, hořčičné semínka, ocet, med '8,3%), sůl, cukr, medový chléb z Dijon (1,7%) (s lepkem a vejci), koření, přírodní mouka z anýzu, přírodní mouka z pomerače. Může obsahovat siřičitany
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 203kJ / 852kcal,
tuky: 10g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1g,
sacharidy: 20g,
-z toho cukry 12g,
bílkoviny: 7,5g,
sůl: 5,7g.
Hmotnost: 210g
Vyrobeno ve Francii.
Výroba francouzské hořčice Edmond Fallot sahá až do roku 1840, kdy zakladatel této značky založil první mlýn na hořčici a oleje. Postupem času, v roce 1903 byl kvalitě jeho výrobků udělen diplom města Paříž, během Velké mezinárodní výstavy.
Jeho dědici, dychtiví uchovat si tuto proslulost, pokračují v jeho stopách a věnují maximální pozornost kvalitě svých produktů a dbají na to, aby i nadále spojovali tradici s inovacemi. Nabízejí tak spotřebitelům produkt, který má zaručené vlastnosti i původ.
Hořčice Edmond Fallot používají špičkoví kuchaři po celém světě.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tak jako skvělý kuchař rád kombinuje různé příchutě, tak i vyváženosti a jemnosti hořčic Edmond Fallot je dosaženo použitím autentických surovin vysoké kvality z nejlepších zdrojů.
Hořčice Edmond Fallot nabízejí širokou škálu pikantních příchutí, které okoření nejrůznější omáčky a předkrmy, připravené za okamžik.
Vychutnejte si hořčice Edmond Fallot v kombinaci s bílým vínem, zeleným pepřem, vlašskými ořechy, provensálským kořením, estragonem, medovým chlebem nebo bazalkou.
Na talíři nebo v omáčkách jsou tyto hořčice velmi atraktivní a chutné.
Dijonská hořčice vznikla v 18. století, kdy její tvůrci objevili, že když se do hnědých hořčičných semínek přidá hroznová šťáva a následná směs se poté mele na mlýnských kamenech, tak právě přidávání této šťávy zabraňuje tomu, aby se tato jemná pasta zahřívala. Tímto způsobem byla nakonec vytvořena vysoce kvalitní Dijonská horčice.
Tato dijonská hořčice byla připravena tradičním způsobem dle starých receptů. Semena, která byla rozemleta mlýnským kamenem, si spolu s chlebovým kořením zachovala chuťové vlastnosti pečiva. Má kořeněnou, octovou příchuť.
Složení: Voda, hořčičné semínka, ocet, med '8,3%), sůl, cukr, medový chléb z Dijon (1,7%) (s lepkem a vejci), koření, přírodní mouka z anýzu, přírodní mouka z pomerače. Může obsahovat siřičitany
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota: 203kJ / 852kcal,
tuky: 10g
-z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1g,
sacharidy: 20g,
-z toho cukry 12g,
bílkoviny: 7,5g,
sůl: 5,7g.
Hmotnost: 210g
Vyrobeno ve Francii.
Parametry
Výrobce | Edmond |