Zahušťování nikdy nebylo tak jednoduché. Ať už zahušťujete bezlepkové pokrmy, jako jsou polévky nebo omáčky, či potřebujete vylepšit konzistenci guláše, vyzkoušejte naši poctivou bezlepkovou světlou jíšku. Nenajdete v ní ani známku deproteinované pšenice. Při výrobě bezlepkové jíšky jsme totiž využili pouze kvalitní suroviny jako rýžovou a kukuřičnou mouku. Složení kukuřičná mouka, rýžová mouka, palmový tuk, rostlinná vláknina, aroma Hotovou omáčku, guláš nebo polévku přestaneme vařit. Za stálého... Celý popis
Koupit za 39 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Labeta Jíška světlá bez lepku 250 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
39 Kč
Koupit za 39 Kč
Labeta Jíška světlá bez lepku 250g
Doprava:
69 Kč
Skladem
39 Kč
Koupit za 39 Kč
LABETA Jíška světlá bez lepku 250g
Doprava:
80 Kč
Skladem
41 Kč
Koupit za 41 Kč
JÍŠKA SVĚTLÁ BEZ LEPKU 250 g LABETA
Doprava:
69 Kč
Skladem
39 Kč
Koupit za 39 Kč
Popis
Zahušťování nikdy nebylo tak jednoduché. Ať už zahušťujete bezlepkové pokrmy, jako jsou polévky nebo omáčky, či potřebujete vylepšit konzistenci guláše, vyzkoušejte naši poctivou bezlepkovou světlou jíšku. Nenajdete v ní ani známku deproteinované pšenice. Při výrobě bezlepkové jíšky jsme totiž využili pouze kvalitní suroviny jako rýžovou a kukuřičnou mouku.
Složení
kukuřičná mouka, rýžová mouka, palmový tuk, rostlinná vláknina, aroma
Hotovou omáčku, guláš nebo polévku přestaneme vařit. Za stálého šlehání metličkou přisypáváme po malých dávkách jíšku do požadované hustoty. Povaříme 2 –5 minut. Na zahuštění 1 litru polévky nebo omáčky je potřeba 40 – 70 g (2 – 3 polévkové lžíce) směsi.
...ke 30 g směsi na jíšku přidejte 1 vejce, smíchejte a použijte do polévky jako zavářku.
Výživové hodnoty
v suché směsi
Energetická hodnota [kJ/kcal]
1635/387
Tuky [g]
6,9
z toho nasycené mastné kyseliny [g]
3
Sacharidy [g]
73
z toho cukry [g]
< 0,5
Bílkoviny [g]
5,7
Sůl [g]
< 0,01
Vláknina [g]
5,2
Laktóza [g]
< 0,01
OBSAH: 250 g
Složení
kukuřičná mouka, rýžová mouka, palmový tuk, rostlinná vláknina, aroma
Hotovou omáčku, guláš nebo polévku přestaneme vařit. Za stálého šlehání metličkou přisypáváme po malých dávkách jíšku do požadované hustoty. Povaříme 2 –5 minut. Na zahuštění 1 litru polévky nebo omáčky je potřeba 40 – 70 g (2 – 3 polévkové lžíce) směsi.
...ke 30 g směsi na jíšku přidejte 1 vejce, smíchejte a použijte do polévky jako zavářku.
Výživové hodnoty
v suché směsi
Energetická hodnota [kJ/kcal]
1635/387
Tuky [g]
6,9
z toho nasycené mastné kyseliny [g]
3
Sacharidy [g]
73
z toho cukry [g]
< 0,5
Bílkoviny [g]
5,7
Sůl [g]
< 0,01
Vláknina [g]
5,2
Laktóza [g]
< 0,01
OBSAH: 250 g
Parametry
Výrobce | Labeta |