Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Karamelizované zahuštěné slazené mléko. Revoluční novinka pro cukrářskou výrobu= zkaramelizované kondenzované mléko v praktickém otevírání easy open. Lze použít cukrářských výrobků, krémů a dalších specialit. Vyzkoušejte doporučované Bohemilk Pusinkové bánánky: Co budete potřebovat: - 500 g mletých vlašských nebo lískových ořechů - 200 g cukru - 5 bílků - 1 žloutek - 1 plechovka karamelizovaného kondenzovaného mléka CARAMELO Condé - 220 - 250 g másla... Celý popis
Koupit za 125 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Karamelizované zahuštěné slazené mléko. Revoluční novinka pro cukrářskou výrobu= zkaramelizované kondenzované mléko v praktickém otevírání easy open. Lze použít cukrářských výrobků, krémů a dalších specialit. Vyzkoušejte doporučované Bohemilk Pusinkové bánánky: Co budete potřebovat: - 500 g mletých vlašských nebo lískových ořechů - 200 g cukru - 5 bílků - 1 žloutek - 1 plechovka karamelizovaného kondenzovaného mléka CARAMELO Condé - 220 - 250 g másla - čokoládová poleva na ozdobení Postup: Z bílků ušlehejte tuhý sníh, do něj opatrně vmíchejte ořechy, cukr a žloutek. Směsí naplňte cukrářský sáček a na plech vyložený pečícím papírem nastříkejte banánky. Pečte - lépe sušte v troubě předehřáté na 130 - 150 °C asi 2 hodiny.Změklé máslo dejte do třecí mísy. Nejvyšší rychlostí šlehejte asi 15 minut, až je máslo hustě napěněné. Pak přidejte karamelizované kondenzované mléko a lehce vyšlehejte do pěny.Ořechové banánky potřete karamelovým krémem a ozdobte rozehřátou čokoládovou polevou. - .
Parametry
Výrobce | Bohemilk |