Keramická forma na chléb s vnitřní glazurou je vysoce kvalitní výrobek z přírodního materiálu. Objem formy je 2,7 l, tedy dostatečný k upečení velkého bochníku chleba. Díky použitému materiálu vzniká uvnitř formy dostatečná vlhkost, která zaručí vytvoření zlatavé křupavé kůrky. Ať už pečete klasický kváskový chléb z bílé mouky, nebo dáváte přednost celozrnnému, špaldovému či žitnému chlebu plnému semínek. Vlastnosti keramických pečicích forem: - vhodná k pečení v elektrické, horkovzdušné i plynové... Celý popis
Koupit za 686 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
0 %
Keramická forma na chléb 33x16 cm - ORION domácí potřeby
Doprava:
89 Kč
686 Kč
Koupit za 686 Kč
0 %
Keramická forma na chléb 33x16 cm - ORION
Doprava:
79 Kč
686 Kč
Koupit za 686 Kč
0 %
Keramická forma na chléb 33x16 cm - Orion CZ
Doprava:
79 Kč
665 Kč
Koupit za 665 Kč
90 %
Forma 33x16cm na chléb Orion, víko, neglazovaná keramika
Doprava:
69 Kč
Skladem
659 Kč
Koupit za 659 Kč
0 %
Orion Forma na pečení chléb 33x16 cm
Doprava:
79 Kč
Skladem
549 Kč
Koupit za 549 Kč
Popis
Keramická forma na chléb s vnitřní glazurou je vysoce kvalitní výrobek z přírodního materiálu. Objem formy je 2,7 l, tedy dostatečný k upečení velkého bochníku chleba.
Díky použitému materiálu vzniká uvnitř formy dostatečná vlhkost, která zaručí vytvoření zlatavé křupavé kůrky. Ať už pečete klasický kváskový chléb z bílé mouky, nebo dáváte přednost celozrnnému, špaldovému či žitnému chlebu plnému semínek.
Vlastnosti keramických pečicích forem:
- vhodná k pečení v elektrické, horkovzdušné i plynové troubě
- keramika výborně vede teplo a proto je pečení v keramice velmi ekonomické
- nádoba je opatřena zvednutými úchyty, aby se s ní dobře manipulovalo i s kuchyňskými chňapkami na rukou
- nádoby z keramiky mají dlouhou životnost a při správném zacházení vydrží několik let
- mytí je doporučeno horkou vodou a kartáčkem, při větším zašpinění lze použít tradičně ocet nebo sůl
Upozornění: Keramika má velmi vysoké pnutí, nesnáší proto okamžité rychlé teplotní změny - tepelný šok. Mezi formou a dnem trouby musí být zajištěno proudění vzduchu, takže vždy pokládejte výrobek na mřížku. Je nutné dát studenou formu do studené trouby a pak teprve zapnout. Horkou formu po vyjmutí z trouby nikdy nepokládejte na kov, kámen, dlaždice - vždy jen na dřevěnou podložku. Chemické prostředky k mytí nepoužíváme.
Díky použitému materiálu vzniká uvnitř formy dostatečná vlhkost, která zaručí vytvoření zlatavé křupavé kůrky. Ať už pečete klasický kváskový chléb z bílé mouky, nebo dáváte přednost celozrnnému, špaldovému či žitnému chlebu plnému semínek.
Vlastnosti keramických pečicích forem:
- vhodná k pečení v elektrické, horkovzdušné i plynové troubě
- keramika výborně vede teplo a proto je pečení v keramice velmi ekonomické
- nádoba je opatřena zvednutými úchyty, aby se s ní dobře manipulovalo i s kuchyňskými chňapkami na rukou
- nádoby z keramiky mají dlouhou životnost a při správném zacházení vydrží několik let
- mytí je doporučeno horkou vodou a kartáčkem, při větším zašpinění lze použít tradičně ocet nebo sůl
Upozornění: Keramika má velmi vysoké pnutí, nesnáší proto okamžité rychlé teplotní změny - tepelný šok. Mezi formou a dnem trouby musí být zajištěno proudění vzduchu, takže vždy pokládejte výrobek na mřížku. Je nutné dát studenou formu do studené trouby a pak teprve zapnout. Horkou formu po vyjmutí z trouby nikdy nepokládejte na kov, kámen, dlaždice - vždy jen na dřevěnou podložku. Chemické prostředky k mytí nepoužíváme.
Parametry
| Výrobce | Orion |
| Materiál | keramické |
| Barva | hnědá |
| Tvar | obdélníkové |
| Šířka | 16 cm |
| Délka | 33 cm |
| Hloubka | 9.5 cm |
| Hmotnost | 1.56 kg |
| Objem | 2.7 l |