ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY Sardinky ve vlastní šťávě. SLOŽENÍ Sardinka obecná (Sardina Pilchardus), pitná voda, jedlá sůl. ALERGENY Ryby a výrobky z nich VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA eneregetická hodnota 573kJ/137kcal, Tuky 7,4g, z toho nasycené mastné kyseliny 2,4g, Sacharidy 0,7g, z toho cukry 0g, Bílkoviny 17g, Sůl 0,8g VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE neuvádí se HMOTNOST/OBJEM Hmotnost 125g, Hmotnost pevného podílu 90 g PŮVOD Maroko VÝROBCE GASTON, s.r.o., Kvítková 4703, 760 01 Zlín, ČR VĚDECKÝ NÁZEV-LATINA Sardinka... Celý popis
Koupit za 35 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Giana Sardinky ve vlastní šťávě 125g
Doprava:
zdarma
Skladem
35 Kč
Koupit za 35 Kč
Giana Sardinky ve vlastní šťávě 125g
Doprava:
zdarma
Skladem
33 Kč
Koupit za 33 Kč
GIANA Sardinky ve vlastní šťávě 125 g 125g
Doprava:
69 Kč
Skladem
27 Kč
Koupit za 27 Kč
Popis
ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY
Sardinky ve vlastní šťávě.
SLOŽENÍ
Sardinka obecná (Sardina Pilchardus), pitná voda, jedlá sůl.
ALERGENY
Ryby a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
eneregetická hodnota 573kJ/137kcal, Tuky 7,4g, z toho nasycené mastné kyseliny 2,4g, Sacharidy 0,7g, z toho cukry 0g, Bílkoviny 17g, Sůl 0,8g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
neuvádí se
HMOTNOST/OBJEM
Hmotnost 125g, Hmotnost pevného podílu 90 g
PŮVOD
Maroko
VÝROBCE
GASTON, s.r.o., Kvítková 4703, 760 01 Zlín, ČR
VĚDECKÝ NÁZEV-LATINA
Sardinka obecná (Sardina Pilchardus)
FAO
FAO 34. Středovýchodní Atlantik.
ZPŮSOB PRODUKCE
odlov v moři
ZPŮSOB ODLOVU
Lovné zařízení: Kruhové zátahové sítě a čeřeny.
ZPŮSOB ÚPRAVY
sardinky kuchané - bez hlav a ocasů
VETERINÁRNÍ ČÍSLO
Viz etiketa
Sardinky ve vlastní šťávě.
SLOŽENÍ
Sardinka obecná (Sardina Pilchardus), pitná voda, jedlá sůl.
ALERGENY
Ryby a výrobky z nich
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA
eneregetická hodnota 573kJ/137kcal, Tuky 7,4g, z toho nasycené mastné kyseliny 2,4g, Sacharidy 0,7g, z toho cukry 0g, Bílkoviny 17g, Sůl 0,8g
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
neuvádí se
HMOTNOST/OBJEM
Hmotnost 125g, Hmotnost pevného podílu 90 g
PŮVOD
Maroko
VÝROBCE
GASTON, s.r.o., Kvítková 4703, 760 01 Zlín, ČR
VĚDECKÝ NÁZEV-LATINA
Sardinka obecná (Sardina Pilchardus)
FAO
FAO 34. Středovýchodní Atlantik.
ZPŮSOB PRODUKCE
odlov v moři
ZPŮSOB ODLOVU
Lovné zařízení: Kruhové zátahové sítě a čeřeny.
ZPŮSOB ÚPRAVY
sardinky kuchané - bez hlav a ocasů
VETERINÁRNÍ ČÍSLO
Viz etiketa
Parametry
Výrobce | Giana |
Druh ryby | sardinky |
Hmotnost | 125 g |