Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Smetana na vaření s obsahem tuku 12%. Tip na recept Krémová polévka z pečených hříbků Suroviny 4 osoby: hříbky 300grstřední cibule 1kskuřecí vývar 1,2dclfarmářské máslo TATRA 80grsmetana TATRA 12% 2dclsůl,pepř mletý z mlýnkůčerstvý bobkový list 2ks Postup Do rendlíku dáme rozpálit máslo, na kterém zesklovatíme najemno nasekanou cibuli. Očištěné hříbky (3/4) nakrájíme na menší kousky, přidáme k cibuli a orestujeme do zlatavé barvy. Zalijeme vývarem,... Celý popis
Koupit za 73 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Tatra Professional Smetana na vaření 12% 1l
Doprava:
157 Kč
Skladem
73 Kč
Koupit za 73 Kč
Popis
Cena se může v jednotlivých regionech lišit. -- Smetana na vaření s obsahem tuku 12%.
Tip na recept
Krémová polévka z pečených hříbků
Suroviny 4 osoby:
hříbky 300grstřední cibule 1kskuřecí vývar 1,2dclfarmářské máslo TATRA 80grsmetana TATRA 12% 2dclsůl,pepř mletý z mlýnkůčerstvý bobkový list 2ks
Postup
Do rendlíku dáme rozpálit máslo, na kterém zesklovatíme najemno nasekanou cibuli. Očištěné hříbky (3/4) nakrájíme na menší kousky, přidáme k cibuli a orestujeme do zlatavé barvy. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme, přidáme bobkový list, přikryjeme pokličkou a necháme 25 minut podusit. Když jsou hříbky měkké, nalijeme do mixéru, vytáhneme bobkový list a polévku rozmixujeme. Nalijeme zpět do rendlíku, přilijeme smetanu 2 minuty provaříme. Dle potřeby dochutíme solí, pepřem. Na pánvi s nepřilnavým dnem rozpálíme máslo, ve kterém opečeme zbylé hříbky nakrájené na tenké plátky. Po opečení hříbky osolíme a opepříme. Polévku zdobíme opečenými hříbky a čerstvou bylinkou.
Tip na recept
Krémová polévka z pečených hříbků
Suroviny 4 osoby:
hříbky 300grstřední cibule 1kskuřecí vývar 1,2dclfarmářské máslo TATRA 80grsmetana TATRA 12% 2dclsůl,pepř mletý z mlýnkůčerstvý bobkový list 2ks
Postup
Do rendlíku dáme rozpálit máslo, na kterém zesklovatíme najemno nasekanou cibuli. Očištěné hříbky (3/4) nakrájíme na menší kousky, přidáme k cibuli a orestujeme do zlatavé barvy. Zalijeme vývarem, osolíme, opepříme, přidáme bobkový list, přikryjeme pokličkou a necháme 25 minut podusit. Když jsou hříbky měkké, nalijeme do mixéru, vytáhneme bobkový list a polévku rozmixujeme. Nalijeme zpět do rendlíku, přilijeme smetanu 2 minuty provaříme. Dle potřeby dochutíme solí, pepřem. Na pánvi s nepřilnavým dnem rozpálíme máslo, ve kterém opečeme zbylé hříbky nakrájené na tenké plátky. Po opečení hříbky osolíme a opepříme. Polévku zdobíme opečenými hříbky a čerstvou bylinkou.
Parametry
Výrobce | Tatra |