GRIZLY Třtinový cukr BIO 1000 g Hlavní rozdíl mezi třtinovým a řepným (bílým) cukrem spočívá v jeho výrobě. Třtinový cukr se totiž vyrábí z cukrové třtiny obsahující mimo jiné třtinovou melasu. Zároveň se třtinový cukr vyznačuje sladší chutí s příjemným karamelovo-ovocným aroma. Navíc není chemicky bělen a řadí se mezi biopotraviny. Ty vždy prochází systémem kontrol a certifikací a jejich kvalitu ocení zvláště lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodářství. Proč chtít... Celý popis
Koupit za 69 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
GRIZLY Třtinový cukr BIO 1000 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
69 Kč
Koupit za 69 Kč
Popis
GRIZLY Třtinový cukr BIO 1000 g
Hlavní rozdíl mezi třtinovým a řepným (bílým) cukrem spočívá v jeho výrobě. Třtinový cukr se totiž vyrábí z cukrové třtiny obsahující mimo jiné třtinovou melasu. Zároveň se třtinový cukr vyznačuje sladší chutí s příjemným karamelovo-ovocným aroma. Navíc není chemicky bělen a řadí se mezi biopotraviny. Ty vždy prochází systémem kontrol a certifikací a jejich kvalitu ocení zvláště lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodářství.
Proč chtít GRIZLY Třtinový cukr BIO:
✅ má karamelovo-ovocné aroma se sladší chutí
✅ pochází z ekologického zemědělství
Jak ho využít?
GRIZLY Třtinový cukr BIO lze použít všude, kde byste použili klasický bílý cukr. Můžete si s ním osladit čaj, kávu nebo třeba domácí limonádu. Využití najde také při pečení dezertů, případně při výrobě domácího karamelu.
Administrativní zařazení: Přírodní sladidla
Složení: Třtinový cukr* 100 % (250-500 ICUMSA)
*CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
Země původu: Kolumbie
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu).
Fotografie je ilustrační, cukr může mít světlejší barvu.
Třtinový cukr BIO - oproti řepnému cukru obsahuje třtinovou melasu.
Hlavní rozdíl mezi třtinovým a řepným (bílým) cukrem spočívá v jeho výrobě. Třtinový cukr se totiž vyrábí z cukrové třtiny obsahující mimo jiné třtinovou melasu. Zároveň se třtinový cukr vyznačuje sladší chutí s příjemným karamelovo-ovocným aroma. Navíc není chemicky bělen a řadí se mezi biopotraviny. Ty vždy prochází systémem kontrol a certifikací a jejich kvalitu ocení zvláště lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodářství.
Proč chtít GRIZLY Třtinový cukr BIO:
✅ má karamelovo-ovocné aroma se sladší chutí
✅ pochází z ekologického zemědělství
Jak ho využít?
GRIZLY Třtinový cukr BIO lze použít všude, kde byste použili klasický bílý cukr. Můžete si s ním osladit čaj, kávu nebo třeba domácí limonádu. Využití najde také při pečení dezertů, případně při výrobě domácího karamelu.
Administrativní zařazení: Přírodní sladidla
Složení: Třtinový cukr* 100 % (250-500 ICUMSA)
*CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
Země původu: Kolumbie
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu).
Fotografie je ilustrační, cukr může mít světlejší barvu.
Třtinový cukr BIO - oproti řepnému cukru obsahuje třtinovou melasu.
Parametry
Výrobce | Grizly |