Vynikající potahovací hmota tělové barvy. Kvalitní cukrářská potahovací hmota s tělovou barvou. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled. Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob Níže uvádíme postup pro zpracování... Celý popis
Koupit za 58 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Potahovací hmota 250 g - tělová - Kelmy
Doprava:
79 Kč
58 Kč
Koupit za 58 Kč
Potahovací hmota 250 g - tělová - Kelmy
Doprava:
59 Kč
Skladem
57 Kč
Koupit za 57 Kč
Kelmy Potahovací hmota tělová 250 g
Doprava:
148 Kč
57 Kč
Koupit za 57 Kč
Potahovací hmota 250 g - tělová - Kelmy
Doprava:
59 Kč
Skladem
55 Kč
Koupit za 55 Kč
Popis
Vynikající potahovací hmota tělové barvy.
Kvalitní cukrářská potahovací hmota s tělovou barvou. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled.
Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob
Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:
1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".
2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:
- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).
- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.
- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými
3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!
Kvalitní cukrářská potahovací hmota s tělovou barvou. Má vynikající konzistenci, dobře se s ní pracuje, povrch dortů a moučníků, na které se použije, má jedinečný vzhled.
Před použitím je hmotu potřeba důkladně propracovat v pokojové teplotě přibližně 22° Celsia, aby byla správně vláčná a hladká. Nejlépe se rozvaluje mezi potravinářskými fóliemi, na podsypání je nejlepší speciální podsypový cukr, případně bramborový škrob
Níže uvádíme postup pro zpracování potahovací/modelovací hmoty:
1) Hmotu je potřeba vždy vyjmout z obalu. Zjištění tuhosti stiskem zabaleného sáčku s potahovací hmotou, bohužel není dostačující. Všechny hmoty v obalu působí "ztvrdle".
2) Samotnou hmotu je potřeba zpracovat v rukou hnětením. Podle značky/výrobce konkrétní hmoty se liší i doba hnětení potřebná pro změknutí hmoty. Uvedeme 2 příklady:
- Hmota značky Kelmy - je velmi poddajná hmota, postačí hnětení v řádu desítek vteřin (cca do 1 minuty).
- Hmota značky SmartFlex - je velmi tuhá hmota, je potřeba hníst cca 20 - 25 minut.
- Ostatní hmoty se obvykle pohybují mezi dvěma výše uvedenými
3) Důrazně upozorňujeme, že NENÍ MOŽNÉ pro změknutí hmoty použít vodu, rozehřát ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě. Použitím jakéhokoliv z těchto uvedených prostředků dojde ke zničení hmoty!
Parametry
Výrobce | Kelmy |
Barva | tělová |