Labeta Želírovací cukr 2:1 500 g Věděli jste, že džem můžete připravit i v domácí pekárně? Pokud máte rádi nové věci a rádi zkoušíte nové receptury, zkuste vytvořit džemy netradičních chutí. Chcete mixovat jablka se skořicí či zkusit kombinaci hrušek a ostružin? Směle do toho! Nechte zkrátka za vás mluvit vaše chuťové pohárky. Aby však měl džem ideální konzistenci, nezapomeňte do něj přidat želírovací cukr 2:1, který se hodí pro středně sladké ovoce. A protože želírovací cukr, který je přirozeně... Celý popis
Koupit za 41 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
98 %
Labeta Želírovací cukr 2:1 500g
Doprava:
79 Kč
Skladem
41 Kč
Koupit za 41 Kč
98 %
Labeta Želírovací cukr 2:1 500 g
Doprava:
69 Kč
Skladem
67 Kč
Koupit za 67 Kč
98 %
Labeta Želírovací cukr 2:1 500 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
49 Kč
Koupit za 49 Kč
100 %
Labeta Želírovací cukr 2:1 1 x 500 g
Doprava:
49 Kč
Skladem
45 Kč
Koupit za 45 Kč
90 %
Labeta Želírovací cukr 2:1 500 g
Doprava:
59 Kč
Skladem
44 Kč
Koupit za 44 Kč
Popis
Labeta Želírovací cukr 2:1 500 g
Věděli jste, že džem můžete připravit i v domácí pekárně? Pokud máte rádi nové věci a rádi zkoušíte nové receptury, zkuste vytvořit džemy netradičních chutí. Chcete mixovat jablka se skořicí či zkusit kombinaci hrušek a ostružin? Směle do toho! Nechte zkrátka za vás mluvit vaše chuťové pohárky. Aby však měl džem ideální konzistenci, nezapomeňte do něj přidat želírovací cukr 2:1, který se hodí pro středně sladké ovoce. A protože želírovací cukr, který je přirozeně bez lepku, již cukr obsahuje, nemusíte jej do džemu přidávat.
Složení: Cukr, želírující látky (guma guar, xanthan, pektiny, guma tara, karubin), konzervant: sorban draselný, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citrónová, extrakt z oregana.
Cukr s přísadami na přípravu džemů a marmelád.
Věděli jste, že džem můžete připravit i v domácí pekárně? Pokud máte rádi nové věci a rádi zkoušíte nové receptury, zkuste vytvořit džemy netradičních chutí. Chcete mixovat jablka se skořicí či zkusit kombinaci hrušek a ostružin? Směle do toho! Nechte zkrátka za vás mluvit vaše chuťové pohárky. Aby však měl džem ideální konzistenci, nezapomeňte do něj přidat želírovací cukr 2:1, který se hodí pro středně sladké ovoce. A protože želírovací cukr, který je přirozeně bez lepku, již cukr obsahuje, nemusíte jej do džemu přidávat.
Složení: Cukr, želírující látky (guma guar, xanthan, pektiny, guma tara, karubin), konzervant: sorban draselný, antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citrónová, extrakt z oregana.
Cukr s přísadami na přípravu džemů a marmelád.
Parametry
| Výrobce | Labeta |