SUMAH Sumah, koření bez kterého se neobejde žádný gurmán holdující arabské či libanonské kuchyni. Staří Řekové a Římané sumah používali už v době, kdy citróny nebyly v Evropě ještě známy. Použitá část rostliny: umleté plodové palice keře Škumpa Koželužská Složení: Sumah, 7% soli. Použitá část rostliny: umleté plodové palice keře Škumpa Koželužská. Vzhled a chuť: tmavě červený prášek kyselé chuti Použití v kuchyni: pokrmy z ryb, luštěnin, rýže, na maso, do salátů, kebabů, na šašlik, do jogurtu. Nejvíce... Celý popis
Koupit za 136 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Profikoření - Sumah (500g)
Doprava:
49 Kč
Skladem
136 Kč
Koupit za 136 Kč
Popis
SUMAH
Sumah, koření bez kterého se neobejde žádný gurmán holdující arabské či libanonské kuchyni. Staří Řekové a Římané sumah používali už v době, kdy citróny nebyly v Evropě ještě známy.
Použitá část rostliny: umleté plodové palice keře Škumpa Koželužská
Složení: Sumah, 7% soli. Použitá část rostliny: umleté plodové palice keře Škumpa Koželužská.
Vzhled a chuť: tmavě červený prášek kyselé chuti
Použití v kuchyni: pokrmy z ryb, luštěnin, rýže, na maso, do salátů, kebabů, na šašlik, do jogurtu. Nejvíce se používá v ázerbájdžánské, turecké, íránské a libanonské kuchyni.
Zdravotní účinky: pomáhá proti žaludečních potížích, proti průjmu
Sumah, koření bez kterého se neobejde žádný gurmán holdující arabské či libanonské kuchyni. Staří Řekové a Římané sumah používali už v době, kdy citróny nebyly v Evropě ještě známy.
Použitá část rostliny: umleté plodové palice keře Škumpa Koželužská
Složení: Sumah, 7% soli. Použitá část rostliny: umleté plodové palice keře Škumpa Koželužská.
Vzhled a chuť: tmavě červený prášek kyselé chuti
Použití v kuchyni: pokrmy z ryb, luštěnin, rýže, na maso, do salátů, kebabů, na šašlik, do jogurtu. Nejvíce se používá v ázerbájdžánské, turecké, íránské a libanonské kuchyni.
Zdravotní účinky: pomáhá proti žaludečních potížích, proti průjmu
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Značka | Profikoření |
Hmotnost | 500 g |