Bezlepková mouka z malangy má neutrální chuť a je vhodná k přípravě slaných i sladkých pokrmů, na pečení a vaření. Malanga blanca je hlíza hojně používaná v jižní a střední Americe k přípravě sladkých i slaných pokrmů. Malanga je bohatá na vitaminy (A, C, B6, B9, E) a minerální látky (Fe, Mg, Zn, P, K, Mn, Cu). Využívá se při různých dietách a ozdravných kúrách. Obsahuje antioxidační sloučeniny a fytonutrienty, které pomáhají v boji proti volným radikálům a podporují celkové zdraví. V tradičním... Celý popis
Koupit za 118 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Bezlepková mouka z malangy má neutrální chuť a je vhodná k přípravě slaných i sladkých pokrmů, na pečení a vaření.
Malanga blanca je hlíza hojně používaná v jižní a střední Americe k přípravě sladkých i slaných pokrmů. Malanga je bohatá na vitaminy (A, C, B6, B9, E) a minerální látky (Fe, Mg, Zn, P, K, Mn, Cu). Využívá se při různých dietách a ozdravných kúrách. Obsahuje antioxidační sloučeniny a fytonutrienty, které pomáhají v boji proti volným radikálům a podporují celkové zdraví.
V tradičním inkaherbáři se můžete dočíst:
Vláknina obsažená v malanze může podporovat zdravé trávení a předcházet gastrointestinálním problémům, jako je zácpa. Kromě toho může obsah draslíku pomáhat regulovat krevní tlak a podporovat zdraví kardiovaskulárního systému. Malanga má také nízký obsah tuku a cholesterolu, takže je zdravou volbou pro ty, kteří si chtějí udržet zdravou váhu a zdravé srdce.
Mouka z malangy je šetrně zpracovaná, aby si zachovala co nejvíce cenných látek. Mouku doporučujeme vždy tepelně upravit.
Složení: malanga (Xanthosoma sagittifolium)
Původ: Ekvádor
Recept na rychlé palačinky z malangové mouky:
1 vejce
3 lžíce mouky z malangy
špetka soli
1 hrnek mléka (může být i rostlinné)
1 lžíce panely, pokud máte rádi sladší těsto
kakaové máslo na smažení
Palačinky smažené na kakaovém másle budou voňavé a chutné.
Malanga blanca je hlíza hojně používaná v jižní a střední Americe k přípravě sladkých i slaných pokrmů. Malanga je bohatá na vitaminy (A, C, B6, B9, E) a minerální látky (Fe, Mg, Zn, P, K, Mn, Cu). Využívá se při různých dietách a ozdravných kúrách. Obsahuje antioxidační sloučeniny a fytonutrienty, které pomáhají v boji proti volným radikálům a podporují celkové zdraví.
V tradičním inkaherbáři se můžete dočíst:
Vláknina obsažená v malanze může podporovat zdravé trávení a předcházet gastrointestinálním problémům, jako je zácpa. Kromě toho může obsah draslíku pomáhat regulovat krevní tlak a podporovat zdraví kardiovaskulárního systému. Malanga má také nízký obsah tuku a cholesterolu, takže je zdravou volbou pro ty, kteří si chtějí udržet zdravou váhu a zdravé srdce.
Mouka z malangy je šetrně zpracovaná, aby si zachovala co nejvíce cenných látek. Mouku doporučujeme vždy tepelně upravit.
Složení: malanga (Xanthosoma sagittifolium)
Původ: Ekvádor
Recept na rychlé palačinky z malangové mouky:
1 vejce
3 lžíce mouky z malangy
špetka soli
1 hrnek mléka (může být i rostlinné)
1 lžíce panely, pokud máte rádi sladší těsto
kakaové máslo na smažení
Palačinky smažené na kakaovém másle budou voňavé a chutné.
Parametry
Výrobce | Čokoládovna Troubelice |
Množství | 500 g |
Bezlepkové | ano |