Paprika sladká UZENÁ Vzhled a barva: sypká bez hrudek, sytě červená barva Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu, chuť a aroma po uzeném. Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Je to národní koření Španělů a Maďarů. Zdravotní účinky: Obsahuje cukry, bílkoviny, barviva, tuky, silice a vitamíny A, B a C. Má vliv na omezení mrtvice a srdečních onemocnění, proti kornatění... Celý popis
Koupit za 165 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Profikoření - Paprika sladká uzená (500g)
Doprava:
49 Kč
Skladem
165 Kč
Koupit za 165 Kč
Popis
Paprika sladká UZENÁ
Vzhled a barva: sypká bez hrudek, sytě červená barva
Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu, chuť a aroma po uzeném.
Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Je to národní koření Španělů a Maďarů.
Zdravotní účinky: Obsahuje cukry, bílkoviny, barviva, tuky, silice a vitamíny A, B a C. Má vliv na omezení mrtvice a srdečních onemocnění, proti kornatění cév, podporuje chuť k jídlu, má dobrý vliv na fyzickou i duševní svěžest.
Recept:
Vepřové na paprice
500g vepřové plece, sůl, olej, cibule, sladká paprika ASTA, 2 lžíce kečupu, 1 stroužek česneku, šlehačka, vývar (masox)
Maso rozkrájíme na kostky. Na oleji osmažíme cibuli, přidáme rozetřený česnek, maso a opečeme. Posypeme moukou, opražíme, podlijeme vývarem. Zamícháme a necháme v papiňáku vařit. Poté zalijeme šlehačkou, dochutíme solí a citrónovou šťávou a necháme povařit.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Vzhled a barva: sypká bez hrudek, sytě červená barva
Použití v kuchyni: Do guláše, masových pokrmů, omáčky, maso, na gril, do salátů, polévek, zeleninových směsí. Dodá jídlu barvu, chuť a aroma po uzeném.
Historie a současnost: Pochází z Jižní a Střední Ameriky, odkud se přivezla do Evropy. Je to národní koření Španělů a Maďarů.
Zdravotní účinky: Obsahuje cukry, bílkoviny, barviva, tuky, silice a vitamíny A, B a C. Má vliv na omezení mrtvice a srdečních onemocnění, proti kornatění cév, podporuje chuť k jídlu, má dobrý vliv na fyzickou i duševní svěžest.
Recept:
Vepřové na paprice
500g vepřové plece, sůl, olej, cibule, sladká paprika ASTA, 2 lžíce kečupu, 1 stroužek česneku, šlehačka, vývar (masox)
Maso rozkrájíme na kostky. Na oleji osmažíme cibuli, přidáme rozetřený česnek, maso a opečeme. Posypeme moukou, opražíme, podlijeme vývarem. Zamícháme a necháme v papiňáku vařit. Poté zalijeme šlehačkou, dochutíme solí a citrónovou šťávou a necháme povařit.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Parametry
Výrobce | Profikoření |
Druh koření | paprika lahůdková |
Hmotnost | 500 g |
Značka | Profikoření |